na-agiasei-to-stoma-tis-i-rania-tzima-ta-amp-8220-echose-amp-8221-xana-ston-pretenteri-ayto-einai-apopsi-soy-i-diki-moy-einai-alli-243690
20:59

Να αγιάσει το στόμα της: Η Ράνια Τζίμα τα “έχωσε” ξανά στον Πρετεντέρη: «Αυτό είναι άποψή σου, η δική μου είναι άλλη»

20:59
Ορφέας

Ένας έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega τη Δευτέρα (27/3), με πρωταγωνιστές τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, με αιτία τις πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, και την πρόταση δυσπιστίας που προήλθε από την αντιπολίτευση.

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» είπε στην ομιλία του στη βουλή ο πρώην υπουργός Μεταφορών, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

Advertisement

Ράνια Τζίμα: Ο έντονος διάλογος με τον Γιάννη Πρετεντέρη

Σχολιάζοντας την δήλωση αυτή, ο Γιάννης Πρετεντέρης ανέφερε ότι όλοι είναι ίσιοι απέναντι στο Σύνταγμα και τη δικαιοσύνη. «Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που δεν είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη δεν είναι εθελοντική διαδικασία. Αρκεί να υπάρχει κατηγορία και αντικείμενο», ανέφερε.

«Φαντάζομαι ότι ο κ.Καραμανλής αν αποφασίσει να το πει αυτό, το αξιολογεί και πολιτικά. Καταλαβαίνει δηλαδή την αξία του να το πεις κιόλας, πέρα από το αυτονόητο ότι όλοι προφανώς είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης, όποτε αυτό χρειαστεί», τόνισε η Ράνια Τζίμα.

Advertisement

Ωστόσο, ο σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Mega, είπε στη συνέχεια ότι εφόσον υπάρχει το άρθρο 86 του Συντάγματος, ο Κώστας Καραμανλής προφανώς και αναφερόταν στην βουλευτική ασυλία, επομένως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι. «Μην ξεχνάμε τα βασικά», σχολίασε.

Advertisement

Αυτός ο συλλογισμός προκάλεσε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα. «Όχι δεν ξεχνάμε τίποτα βασικό, αλλά αν ήτανε μόνο αυτονόητο…», με τον Γιάννη Πρετεντέρη να την διακόπτει λέγοντας: «Μα είναι απολύτως αυτονόητο. Είναι Σύνταγμα αυτό. Είναι απολύτως αυτό και κουβεντιάζουμε χωρίς λόγο! Τελείωσε αυτό!».

Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη της Ράνιας Τζίμα η οποία είπε: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη! Η δική μου είναι άλλη. Το Σύνταγμα είναι ένα και οι απόψεις πάνω στις πολιτικές τοπετήσεις μπορούν να είναι περισσότερες από μία».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Advertisement