amp-8220-se-periptosi-poy-me-vroyn-amp-8221-anatrichila-me-to-simeioma-toy-50chronoy-poy-edose-telos-sti-zoi-toy-sta-ioannina-242498
20:15

“Σε περίπτωση που με βρουν..”: Ανατριχίλα με το σημείωμα του 50χρονου που έδωσε τέλος στη ζωή του στα Ιωάννινα

20:15
Ορφέας

Αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό αυτοκτονίας ενός 50χρονου στα Ιωάννινα.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα του εντοπίστηκε με τα πόδια τυλιγμένα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών έως τα γόνατα και το κεφάλι του καλυμμένο επίσης με μια άλλη σακούλα. Ο εκλιπών, κάτοικος της περιοχής των Ιωαννίνων, φέρεται να είχε ψυχιατρικό ιστορικό και να έχει προηγούμενες απόπειρες αυτοκτονίας.

Advertisement

Ειδήσεις από το Mega αναφέρουν ότι είχε κάνει μια προηγούμενη απόπειρα αυτοκτονίας πριν δύο χρόνια. Επίσης, δίπλα στο σώμα του 50χρονου βρέθηκε ένα γράμμα προς τις αρχές, στο οποίο περιγράφεται λεπτομερώς η διαδικασία που οι αστυνομικοί έπρεπε να ακολουθήσουν για να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς από το όπλο που είχε δεμένο στο χέρι του.

«Προς τις αρχές, ο γεμιστήρας φέρει σπάγκο και είναι δεμένος στο όπλο. Έχει 7 φυσίγγια διάφορων χρονολογιών. Είναι δεμένος ο γεμιστήρας και όχι ριγμένος κάτω, σε περίπτωση που με εντοπίσει η αστυνομία, να μπορέσουν να βρούνε γρήγορα, τον γεμιστήρα και την βολή της αυτοχειρίας. Το όπλο είναι ανενεργό και δεν είναι απειλητικό στην χρήση εναντίον κανενός, ούτε στελεχών της αστυνομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά το σημείωμα.

Advertisement

Το χρονικό της αυτοκτονίας στα Ιωάννινα

Η σορός του 50χρονου, υπενθυμίζεται πως βρέθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο δάσος του Φρόντζου στα Ιωάννινα, σε απόσταση λίγων μέτρων από τον κεντρικό δρόμο. Σύμφωνα με τις Αρχές, από τα στοιχεία προκύπτει πως ο 50χρονος έβαλε στο κεφάλι του σακούλες και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Advertisement

Στο ένα χέρι του όταν τον βρήκαν, είχε ένα όπλο περασμένο με αλυσίδα, ενώ από τον καρπό του άλλου χεριού του υπήρχαν χειροπέδες. «Μισή σακούλα στα πόδια φαινόταν τα ρούχα του από πάνω κανονικά και το κεφάλι του ήταν καλυμμένο. Είχε φόρμες, φόραγε φόρμες και μια φούτερ από πάνω. Δεν ήταν τεμαχισμένος», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.