amp-8220-dyo-meres-prin-itan-amp-8221-aneipotos-thrinos-gia-tin-22chroni-foititria-stin-patra-giati-evale-telos-sti-zoi-tis-215788
19:53

“Δύο μέρες πριν ήταν..”: Ανείπωτος θρήνος για την 22χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα, γιατί έβαλε τέλος στη ζωή της

19:53
Ορφέας

Πένθος και θλίψη σκόρπισε η είδηση το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στην Πάτρα και την Αμαλιάδα. Το νεαρό κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο στο σπίτι που μένει στην οδό Θράκης, συντρίβοντας τις καρδιές των κοντινών της ανθρώπων.

Πάτρα: Το χρονικό της υπόθεσης

Το πτώμα της νεαρής ανακαλύφθηκε κρεμασμένο από ένα κουρτινόξυλο, με τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την τραγική ενέργεια να παραμένουν ακόμα άγνωστοι. Μολονότι η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει ένα σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο.

Advertisement

Σύμφωνα με το patrisnews, η νεαρή κοπέλα, που ήταν καταγωγής από την Αμαλιάδα, φοιτούσε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι γονείς της, γνωστοί επιχειρηματίες στην περιοχή, αντιμετωπίζουν την απώλεια του παιδιού τους με αποκαρδιωτικό πόνο και αναρωτιούνται για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα είχε επισκεφθεί την Αμαλιάδα πριν από δύο ημέρες, με μέλη της οικογένειάς της να παρατηρούν μια αλλαγή στη συμπεριφορά της – φαινόταν λυπημένη – χωρίς ωστόσο να μπορούν να προβλέψουν την τραγική κατάληξη. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι ίσως αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχολική της διαδρομή.

Advertisement

Όσοι γνώριζαν την εκλιπούσα περιγράφουν ένα κορίτσι με θετική ενέργεια και φιλική διάθεση, με κανέναν να μην μπορεί να καταλάβει τι την οδήγησε σε αυτήν την απελπισμένη ενέργεια.

Advertisement