klaiei-olo-to-nisi-nekros-apo-ti-mia-stigmi-stin-alli-o-23chronos-marinos-sokarismenoi-oi-aytoptes-martyres-205793
18:34

«Κλαίει» όλο το νησί: Νεκρός από τη μια στιγμή στην άλλη ο 23χρονος Μαρίνος, σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες

18:34
Ορφέας

Θλιβερή συγκυρία στο Ηράκλειο: Ακόμη ένας ανθρώπος χάνει τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Ο ατυχής οδηγός μοτοσικλέτας ήταν μόλις 23 ετών.

Η τραγική σύγκρουση εκτυλίχθηκε στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, μεταξύ των Καμινίων και των Δειλινών. Ο άτυχος αναβάτης, ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου του, βυθίζοντας την πόλη σε πένθος.

Advertisement

Δεν ήταν εύκολη η απεγκλωβιστική επιχείρηση, καθώς χρειάστηκε η συνδρομή 12 πυροσβεστών για να αντιμετωπίσουν την ανατριχιαστική σκηνή και να απεγκλωβίσουν τον νεαρό άνδρα από τα ερείπια του οχήματός του.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Η τραγωδία σημειώθηκε στην καρδιά της πόλης, όπου ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, βυθίζοντας την περιοχή σε βαθιά θλίψη.

Advertisement

Το ατύχημα, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, συνέβη το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, καθώς ο άνδρας, που κινούνταν με το δίκυκλό του στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, χάνοντας τον έλεγχο, βρέθηκε απότομα κάτω από ένα όχημα, ενώ τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Advertisement

Ο δυστυχής αναβάτης, εγκλωβισμένος στα συντρίμμια, απαιτούσε την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, η οποία κινητοποιήθηκε με τέσσερα οχήματα και 12 πυροσβέστες. Δυστυχώς, όμως, η προσπάθεια απέβη ανεπιτυχής, καθώς οι γιατροί που ανέλαβαν τη φροντίδα του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο διαπίστωσαν το θλιβερό αποτέλεσμα, τον θάνατό του.

Η οδηγός του ΙΧ, υπεύθυνη για τη σύγκρουση, συνελήφθη προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Η αναστάτωση παραμένει έντονη στο σημείο της τραγωδίας, με τους μάρτυρες να παραμένουν συγκλονισμένοι από το θέαμα του απρόοπτου και φονικού γεγονότος.

Ακολουθούν φωτογραφίες του τραγικού σημείου:

Advertisement