rodos-vrethikan-zontana-ta-tria-anilika-aderfia-poy-eichan-exafanistei-synelifthi-i-mitera-toys-207555
23:55

Ρόδος: Βρέθηκαν ζωντανά τα τρία ανήλικα αδέρφια που είχαν εξαφανιστεί – Συνελήφθη η μητέρα τους

23:55
Ορφέας

Τελικά βρέθηκαν τα ανήλικα αδέρφια που είχαν εξαφανιστεί στη Ρόδο. Η μυστηριώδης εξαφάνισή τους είχε θέσει σε συναγερμό την αστυνομία και το “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Τελικά, βρέθηκαν κοντά στον καταυλισμό Ρομά του Κορακόνερου, καλά στην υγεία τους, παρέα με τη μητέρα τους, η οποία συνελήφθη.

Ρόδος: Τελικά βρέθηκαν ασφαλή με την μητέρα τους

Η Ρόδος βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για αυτή την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Οι πολίτες παρακολούθησαν με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς τα παιδιά, ηλικίας 13, 9 και 7 ετών, που είχαν εξαφανιστεί από τις 13 Νοεμβρίου, εντοπίστηκαν μετά από 12 ημέρες.

Advertisement

Η μητέρα τους συνελήφθη από τις αρχές, ενώ τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του νησιού για προληπτικές εξετάσεις. Αναμένεται να ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα, ενώ η Πρόνοια θα αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών στο επόμενο κεφάλαιο αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας.

Υπήρχε ένταλμα σύλληψης για την μητέρα τους:

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία παιδιά που εξαφανίστηκαν, ήταν με εισαγγελική διαταγή, στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού στη Ρόδο και είναι από την κοινότητα των Ρομά. Φοιτούν σε δημοτικό σχολείο της πόλης, ενώ η μητέρα τους, που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης, έφτασε πρόσφατα στο νησί.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες από το dimokratiki.gr, η μητέρα είχε καθημερινή τηλεφωνική επαφή με τα παιδιά μέσω του τηλεφώνου του Παραρτήματος, και πλέον αναμένεται να εξηγήσει εάν ήταν εκείνη που τα πήρε.

Advertisement

Η εξαφάνισή τους έγινε αντιληπτή στις 14:25 στις 13 Νοεμβρίου 2023, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι πήραν μαζί τους τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Στις 14 Νοεμβρίου 2023, ενημερώθηκαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και οι αστυνομικοί του ΑΤ Αερολιμένα Ρόδου και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα.

Advertisement