oikogeneiaki-tragodia-sti-thessaloniki-nekroi-akariaia-oi-goneis-mprosta-sta-matia-ton-anilikon-paidion-toys-178658
16:49

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκροί ακαριαία οι γονείς μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους

16:49
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 16 Αυγούστου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα κοντά στον Κουβαρά, στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε μία τριμελής οικογένεια. Λίγο μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σημειώθηκε ένα ακόμη σφοδρό τροχαίο, αυτή τη φορά στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, όπου δυστυχώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ειδικότερα, ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του το πρωί της Τετάρτης 16 Αυγούστου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να τραυματιστεί στα πόδια. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας που τον απεγκλώβισαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, στο αυτοκίνητο επέβαινε μία τριμελής οικογένεια.

Advertisement

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Advertisement

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Advertisement

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί και η γυναίκα συνοδηγός του οχήματος, ενώ κανένα τραύμα δεν φαίνεται να φέρει η νεαρή κόρη της οικογένειας που βρισκόταν στις πίσω θέσεις του οχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες. Επίσης στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε προληπτικά για εξετάσεις και το παιδί τους.

Advertisement

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκροί οι γονείς μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Αυγούστου, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Σύμφωνα με το thestival.gr, ένα Ι.Χ με ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας στο οποίο επέβεαινε τετραμελής οικογένεια, συγκρούστηκε – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – με φορτηγό όχημα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του αυτοκινήτου και της συζύγου του, ηλικίας 45 και 48 χρόνων αντίστοιχα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τα παιδιά τους, ηλικίας 7 και 10 ετών.

Advertisement