den-to-choraei-o-noys-asyllipti-tragodia-me-nekro-11chrono-stoys-foyrnoys-ikarias-ton-epsachne-gia-ores-i-mitera-toy-176554
22:01

Δεν το χωράει ο νους: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό 11χρονο στους Φούρνους Ικαρίας, τον έψαχνε για ώρες η μητέρα του

22:01
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, όπου ένα 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Πλάκας. Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο στους Φούρνους Ικαρίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 11χρονο αγόρι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 2.30 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα η μητέρα του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό για την εξαφάνισή του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες στο νησί και τελικά το άτυχο αγοράκι βρέθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ από ένα πολίτη στην παραλία Πλάκας.

Advertisement

Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό 11χρονο: Τον έψαχνε για ώρες η μητέρα του

Το παιδί φορούσε μαγιό και μάσκα όταν ανευρέθη, καθώς είχε πάει για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι. Η μητέρα του, η οποία διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς τον ανήλικο εντόπισαν στις 20.30 δύτες όταν βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Advertisement

Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Advertisement