amp-8220-to-prosopo-moy-einai-paramorfomeno-amp-8221-spaei-ti-siopi-tis-i-43chroni-astynomikos-gia-ton-xylodarmo-apo-ton-syzygo-tis-175088
17:39

“Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο”: Σπάει τη σιωπή της η 43χρονη αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

17:39
Ορφέας

Μια έντονη κι ανατριχιαστική εμπειρία διηγείται μια 43χρονη αστυνομικός από την πόλη της Λάρισας, αφού έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη. Προσπαθεί με λεπτομέρειες να αποτυπώσει τα δραματικά συμβάντα που αντιμετώπισε στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος την επιτέθηκε με τρομακτική μανία. Όλα αυτά γιατί ο σύζυγος της δεν μπορούσε να δεχθεί πως του ζήτησε διαζύγιο.

43χρονη αστυνομικός: Τα όσα αποκάλυψε στην ΕΡΤ

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς» τόνισε η άτυχη αστυνομικός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Advertisement

Ενώ συνέχισε αναφέροντας πως: «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Τα λόγια του αδερφού της:

Με λύπη και συγκίνηση ο λόγος του αδερφού της 43χρονης αστυνομικού καταλαμβάνουν τον ψυχισμό κάθε ακροατή. Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο Star, προχωρά σε περιγραφές που πραγματικά αποτελούν γροθιά στο στομάχι.

Advertisement

Με μελαγχολική φωνή, αναπολεί τις στιγμές που η αδελφή του υπέφερε στα χέρια του βίαιου συζύγου της, αποκαλύπτοντας τις φρίκες που επικρατούσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους

«Μου είπε: Νίκο με σκότωσε! Αυτός δύο ώρες την χτυπούσε. Από κάτω έχει νοικιάσει μια φίλη της. Άκουσε: Βοήθεια με σκοτώνει! Και τότε κάλεσε την Αστυνομία», τονίζει χαρακτηριστικά.

Advertisement

Ενώ στην συνέχεια αναφέρει πως: «Όλο το σπίτι αίματα λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία θα την σκότωνε. Είχε σκοπό να την σκοτώσει! Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά – σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει. Χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Δεν γνωρίζεται το κορίτσι».

Τέλος καταλήγει πως: «Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα ότι θα γίνει κανένα κακό. Δεν πρόλαβα. Περιστατικά χιλιάδες. Τέτοια ζήλια… Της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε…».

Advertisement