thrinos-stin-el-as-nekri-i-astynomikos-chara-akritidoy-odyrmos-gia-ton-prooro-chamo-tis-48chronis-miteras-3-paidion-158088
17:58

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ: Νεκρή η αστυνομικός Χαρά Ακριτίδου, οδυρμός για τον πρόωρο χαμό της 48χρονης μητέρας 3 παιδιών

Χθες, το βράδυ, η αστυνομικός Χαρά Ακριτίδου έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας μεγάλη οδύνη τόσο στην οικογένειά της όσο και στους συναδέλφους της. Η Χαρά Ακριτίδου αφήνει πίσω της τρία παιδιά. Η είδηση για τον τραγικό χαμό της ανακοινώθηκε μέσω μιας ανάρτησης από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του προέδρου Παναγιώτη Χαρέλα:

“Συντετριμμένοι σήμερα από μια ακόμη απώλεια.Η οικογένεια της ελληνικής αστυνομίας και των συνοριακών φυλάκων θρηνεί για τον απρόσμενο χαμό της.Η αστυνομικός διατελούσε πρόεδρος Σωματείου Συνοριακών Πέλλας.Συλλυπητήρια στην οικογένεια της αλλά και στο Σωματείο Συνοριακών Πέλλας που διατελούσε ως πρόεδρος του.Χαρά σήμερα μας έδωσες μόνο λύπη.

Advertisement

Καλό ταξίδι… “.

Σύνδεσμος Αποστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας:

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό της συναδέλφου Χαράς Ακριτίδου. Παράλληλα εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό Παράδεισο να έχεις Χαρά.”

Advertisement

Advertisement