amp-8220-to-pliroforithikame-prin-apo-ligo-amp-8221-to-1o-epal-apochaireta-ton-17chrono-mathiti-aparigoritoi-oi-symmathites-toy-157809
22:20

“Το πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο”: Το 1ο ΕΠΑΛ αποχαιρετά τον 17χρονο μαθητή, απαρηγόρητοι οι συμμαθητές του

Επιβεβαιώθηκε η δυσάρεστη είδηση για τον άτυχο οδηγό μοτοσικλέτας , Τόπι Ενέα, που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το μεσημέρι στο Περιγιάλι. Ο νεαρός οδηγός με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται  πως συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή της Β’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας. Το σχολείο ανακοίνωσε τα ακόλουθα :

Τόπι Ενέα: Η ανακοίνωση που εξέδωσε το σχολείο

Advertisement

«Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγ. Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής που “καρφώθηκε” κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας.

Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του. Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους – άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς – με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός κι εκτός πόλης.

Advertisement

Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή. Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον επτά (7) μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία.

Advertisement

1ο ΕΠΑΛ Καβάλας»