dolofonia-i-dystychima-thriler-me-ton-thanato-tis-68chronis-ktinotrofoy-amp-8211-poy-strefontai-oi-ereynes-157211
22:37

Δολοφονία ή δυστύχημα; Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου – Που στρέφονται οι έρευνες

Θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου:Το μυστήριο που συνδέεται με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου, λίγα μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο της στο Ποδοχώρι Παγγαίου, στην περιοχή της Καβάλας, έχει επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που δημοσιεύει το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η νεκροψία – νεκροτομή αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου ήταν η εσωτερική αιμορραγία, προκαλούμενη από έντονα χτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα της. Ο χρόνος θανάτου υπολογίζεται να ήταν από τις 5 έως τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Ο σύζυγός της εντόπισε τη γυναίκα χωρίς αισθήσεις, με το σώμα της να βρίσκεται στο έδαφος και να στηρίζεται σε ένα λεπτό δέντρο, περίπου 25 μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο.

Advertisement

Με βάση τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου της, διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρές εσωτερικές κακώσεις. Αυτό οδήγησε τις αρχές να εξετάσουν σοβαρά την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες και να συλλέγει καταθέσεις στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Advertisement

Θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου: Πιθανή και η επίθεση από κριάρι

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν ο θάνατος της κτηνοτρόφου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή αν υπέστη τραύματα από ένα μεγαλόσωμο ζώο, ειδικότερα από ένα κριάρι. Για αυτόν τον λόγο, διερευνώνται όλες οι πιθανότητες και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να γίνει περισσότερο αντιληπτό το τι συνέβη ακριβώς.

Advertisement

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, παρουσία του ιατροδικαστή, ανακαλύφθηκε και ένα κριάρι βάρους άνω των 70 κιλών που είχε επιθετική συμπεριφορά. Αυτό οδηγεί σε σοβαρή εξέταση της πιθανότητας ότι τα τραύματα της γυναίκας προήλθαν από δύο ή τρία χτυπήματα που δέχθηκε από το άγριο ζώο, αν και δεν αποκλείεται η ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 68χρονη κτηνοτρόφος υπέστη σοβαρά χτυπήματα, ενώ είχε και κατάγματα στα πλευρά αλλά και ρήξη του πνεύμονα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η γυναίκα είχε ύψος 1,50 μέτρα, βάρος περίπου 45 κιλά και ηλικία 68 ετών, θεωρείται ότι δεν θα απαιτούνταν πολλά και ισχυρά χτυπήματα για να προκληθούν κατάγματα στα πλευρά της και ρήξη των πνευμόνων της, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.

Έχει ανακοινωθεί ότι δείγματα από τα νύχια και τα ρούχα της έχουν σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο και αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα που θα συμβάλουν καταλυτικά στην επίλυση του παραπάνω μυστηρίου.

Advertisement