thriler-sti-thessaloniki-me-exafanisi-43chronoy-amp-8211-i-klisi-sto-100-prin-chathoyn-ta-ichni-toy-155013
23:46

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με εξαφάνιση 43χρονου – Η κλήση στο «100» πριν χαθούν τα ίχνη του

Εξαφάνιση 43χρονου: Άσχημα νέα για ένα 43χρονο άνδρα από τη Θεσσαλονίκη καθώς τα ίχνη του αγνοούνται από τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5). Η οικογένεια του κάνει έκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όποιον πιθανόν γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στις αστυνομικές αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο 43χρονος αγνοούμενος.

ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εξαφάνιση 43χρονου: Το χρονικό της εξαφάνισης 

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 43χρονος τηλεφώνησε στις 4  τα ξημερώματα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, όπου ανέφερε πως κάποιοι τον κυνηγάνε και ζήτησε άμεσα βοήθεια. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα όμως, κανείς δεν γνωρίζει το που βρίσκεται ή το τι μπορεί να το συνέβη. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως αν καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το στίγμα του κινητού του, όταν ο άτυχος άνδρας κάλεσε την αστυνομία, τον τοποθετεί στη περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Advertisement

Τέλος, η μητέρα του ήταν αυτή που δήλωσε  και επίσημα την εξαφάνισή του στις αρχές, στο Αστυνομικό Τμήμα του οικισμού Εμμανουήλ Παπά, στις Σέρρες.

Advertisement