proin-taxitzis-nyn-naytikos-aytos-einai-o-yparchos-poy-katigoreitai-oti-esproxe-ton-36chrono-antoni-sti-thalassa-185721
23:23

Πρώην ταξιτζής, νυν ναυτικός: Αυτός είναι ο Ύπαρχος που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον 36χρονo Αντώνη στη θάλασσα

23:23
Ορφέας

Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ήταν η προγραμματισμένη απολογία των τεσσάρων κατηγορουμένων σχετικά με τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά. Το συμβάν συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης και προκάλεσε αναστάτωση και συζήτηση στην κοινωνία.

Ποιος είναι ο δολοφόνος:

Στο μεταξύ, έχει προκύψει μεγάλη συζήτηση για τον άνδρα που φαίνεται να ενέχεται στο περιστατικό, καθώς φαίνεται ότι έσπρωξε τον νεαρό στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο άνδρας αυτός είναι 47 ετών, πρώην ταξιτζής και νυν ύπαρχος, κατάγεται από την Άνδρο και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, τον κατηγορούν για ανθρωποκτονία, με την προσθήκη του ενδεχόμενου δόλου, ενώ τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος που ήταν κοντά κατηγορούνται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Advertisement

Κινδυνεύει και ο καπετάνιος:

Επιπλέον, ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος αναφέρεται ότι, παρά την ενημέρωσή του για την πτώση του επιβάτη στη θάλασσα, συνέχισε το ταξίδι προς το Ηράκλειο, αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με την επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, βάσει των νέων διατάξεων που ψηφίστηκαν μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι ποινές που προβλέπονται για όλα αυτά τα αδικήματα μπορεί να φτάσουν μέχρι την ισόβια κάθειρξη.

Advertisement

Advertisement