prospathise-na-moy-spasei-to-sverko-sygklonizei-i-27chroni-poy-katiggeile-oti-tin-pyrovolise-o-syntrofos-tis-198549
23:13

«Προσπάθησε να μου σπάσει το σβέρκο» – Συγκλονίζει η 27χρονη που κατήγγειλε ότι την πυροβόλησε ο σύντροφός της

23:13
Ορφέας

Χριστίνα Ιορδανίδου: Το πεπρωμένο φαίνεται πως ευτυχώς χαμογέλασε στην 27χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς, μετά τη σύλληψη του πρώην συντρόφου της για την επίθεση με όπλο που δέχθηκε, νιώθει πλέον ανακουφισμένη. Τώρα, μπορεί να αναφέρει με περισσότερες λεπτομέρειες τα γεγονότα που βίωσε.

Χριστίνα Ιορδανίδου: Τα όσα ανέφερε

«Τρία χρόνια μέναμε μαζί. Είχε δείξει ξανά τέτοιες συμπεριφορές και ήταν συνεχώς με νεύρα. Με είχε χτυπήσει ξανά. Έμενα γιατί τον αγαπούσα και πάντα τον δικαιολογούσα» είπε η Χριστίνα Ιορδανίδου στο LiveNews.

Advertisement

«Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε και ήρθε μεθυσμένος. Του ζήτησα τα χρήματα που μου χρωστούσε. Μου είπε ότι θα πηγαίναμε στα Μουδανιά για να τα πάρουμε. Τελικά με πήγε σε άλλη κατεύθυνση και εκεί προσπαθούσε να μου αλλάξει γνώμη. Όπως στρίβω το αυτοκίνητο για να κάνω αναστροφή (οδηγούσα εγώ γιατί ήταν μεθυσμένος) μου λέει θα πας από την άλλη πλευρά. Βγάζει το μαξιλάρι, μου το βάζει στο κεφάλι βγάζει και το όπλο και μου λέει λυπάμαι δεν ήθελα να τελειώσει έτσι αυτή η σχέση! Έβαλε το όπλο στο κεφάλι μου. Το έπιασα, το γύρισα και έκανε μπαμ! Άρχισα να μουδιάζω ολόκληρη. Ξαναόπλισε ξαναχτύπησε…»!

«Έπεσε το όπλο κάτω, το κλώτσησα. Μου έπιασε την τσάντα μου την τύλιξε γύρω από το λαιμό μου και πήγε να με πνίξει! Προσπάθησε να μου σπάσει το σβέρκο. Εκεί κατάλαβα ότι ήθελε να με σκοτώσει»

Advertisement

Ευτυχώς η τύχη της χαμογέλασε:

Εκείνη τη στιγμή, η 27χρονη είχε την τύχη στο πλευρό της, όταν ξεκίνησε να εκφράζει την αγωνία της με φωνές απελπισίας. Από μακριά, ακούστηκαν φωνές ανθρώπων που εργάζονταν στην περιοχή. Ο πρώην σύντροφός της της έδωσε εντολή να βάλει το αυτοκίνητο σε λειτουργία για να εγκαταλείψουν το σημείο. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη αποφάσισε να κατέβει από το όχημα και έτρεξε προς την κατεύθυνση των διασωστών της. Οι διάσωστες μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη επικοινώνησαν αμέσως με την αστυνομία.

Advertisement

Επιπλέον, άξιο αναφοράς, είναι πως λίγο πριν την εμφάνισή της στο LiveNews, η Χριστίνα Ιορδανίδου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα όπως η ίδια αναφέρει: «Μου είπε ότι έβαλε το όπλο στο δικό του κεφάλι. Δεν ανέφερε καθόλου το μαξιλάρι που έβαλε στο κεφάλι μου. Μου είπε ότι όπλισε για να πυροβοληθεί ο ίδιος»

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:

Advertisement