amp-8220-echasa-tin-eirini-moy-amp-8221-syntetrimmenos-o-syntrofos-tis-nekris-24chronis-etsi-ti-vrike-sto-mpanio-toy-spitioy-toys-198822
23:32

“Έχασα την Ειρήνη μου”: Συντετριμμένος ο σύντροφος της νεκρής 24χρονης, έτσι τη βρήκε στο μπάνιο του σπιτιού τους

23:32
Ορφέας

Τραγική στιγμή για έναν 54χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αντιμετώπισε τον χαμό της 24χρονης συντρόφου του. Ο άνδρας ανακάλυψε το τραγικό περιστατικό λίγα λεπτά αφότου επέστρεψε στο διαμέρισμά του και βρήκε τη νεαρή γυναίκα νεκρή στη ντουζιέρα.

Η τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που κλήθηκαν από τον άνδρα, η νεαρή γυναίκα δυστυχώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις αισθήσεις της και κατέληξε.

Advertisement

Η άτυχη 24χρονη:

Advertisement

Advertisement

Ο σύντροφος της 24χρονης περιέγραψε στους διασώστες και την αστυνομία τι συνέβη. Αναφέρθηκε ότι η νεαρή κοπέλα μπήκε στο ντους με αναμμένο τον θερμοσίφωνα, και όταν εκείνος την εντόπισε νεκρή, προσπάθησε να την απομακρύνει αφού αισθήθηκε ότι υπήρχε ηλεκτρική τάση στο νερό.

Οι γείτονες της πολυκατοικίας άκουσαν τις φωνές του άνδρα που ζητούσε βοήθεια και ένα τηλέφωνο για τον ΕΚΑΒ, και μια γυναίκα που είναι γιατρός τράπηκε άμεσα σε δράση για να προσφέρει βοήθεια μόλις άκουσε τις φωνές.

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα της 24χρονης:

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 24χρονη κοπέλα βρέθηκε πεσμένη γυμνή στο μπάνιο, χωρίς σφυγμό. Δεν εμφάνιζε τραύματα στο σώμα της, και παρά τις προσπάθειες ενός γιατρού που προσπάθησε να την ανακάμψει χρησιμοποιώντας τον καρδιοθωρακικό ανοιγμό (ΚΑΡΠΑ), δεν κατέστη δυνατό να την επαναφέρει στη ζωή.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν επικρατήσει στο σημείο και διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου, ενώ η σορός της 24χρονης μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή.

Advertisement