amp-8220-moy-esteile-mia-foto-kai-ayto-itan-amp-8221-thrinos-gia-tin-18roni-stella-poy-vrike-tragiko-thanato-sti-varkiza-180724
18:37

“Μου έστειλε μια φωτο και αυτό ήταν”: Θρήνος για την 18ρονη Στέλλα που βρήκε τραγικό θάνατο στη Βάρκιζα

18:37
Ορφέας

Ένα ανείπωτο δράμα εξελίχθηκε το περασμένο βράδυ στη Βάρκιζα, όπου δύο νεαρές γυναίκες έχασαν τη ζωή τους, μετά από τη σύγκρουση των δύο ΙΧ αυτοκινήτων τους στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Σουνίου.

Δυστύχημα στη Βάρκιζα: Το χρονικό της υπόθεσης

Στο όχημα που οδηγούσε η 18χρονη, κατευθυνόμενη προς το Σούνιο, βρισκόταν η 19χρονη ξαδέλφη της, που την είχε παραλάβει από τη δουλειά για να πάνε μια βόλτα πριν την επιστροφή τους στο σπίτι. Λίγο μετά τις 23:30, το όχημά τους συγκρούστηκε με αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η 19χρονη να υποστεί σοβαρά τραύματα στα άκρα και η 18χρονη να χάσει τη ζωή της.

Advertisement

Advertisement

Ο φίλος της 18χρονης Στέλλας, που ήταν ο τελευταίος που είχε επικοινωνία μαζί της πριν το ατύχημα, μίλησε στο protothema.gr, εκφράζοντας την αγωνία που βίωσε τόσο αυτός όσο και η οικογένειά της, μέχρι τη δυσάρεστη επιβεβαίωση της τραγικής είδησης.

Advertisement

Τα όσα ανέφερε ο φίλος της 18χρονης:

«Είπαμε ένα καληνύχτα στις 23:10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το καληνύχτα. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πως συνέβη, τίποτα», λέει ο φίλος της 18χρονης που συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Advertisement