ragdaies-exelixeis-stin-ypothesi-korfiati-paradothike-i-27chroni-tsiliadoros-sti-dolofonia-tis-syzygoy-toy-71934
19:18

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Κορφιάτη: Παραδόθηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος» στη δολοφονία της συζύγου του

Δολοφονία Χριστίνας Κλουτσινιώτη: Παραδόθηκε στο Α.Τ. Ζακύνθου η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον περασμένο Ιούνιο.

Δολοφονία Χριστίνας Κλουτσινιώτη: Παραδόθηκε η 27χρονη

Η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» εμφανίστηκε με τον δικηγόρο της, αλλά και μία συγγενή της. Όπως προέκυψε, κρυβόταν στο νησί όλες αυτές τις ημέρες. Αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Τον περασμένο Ιούνιο, προφυλακίστηκαν τρεις από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο.

Advertisement

Πριν από λίγες ώρες, οδηγήθηκαν στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός του νησιού. Αντίθετα, τρεις από τους συλληφθέντες αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους και αναμένεται η απολογία του έβδομου κατηγορούμενου.

Αν και προφυλακίστηκε ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής, οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα σε αγροικία στην Ηλεία, αλλά και στο σπίτι του πεθερού του κατηγορούμενου. Το περασμένο Σάββατο, βρέθηκαν εκεί δυο καλάσνικοφ, η κλεμμένη μοτοσικλέτα, τα φυσίγγια και οι κάλυκες που φαίνεται να συνδέονται με τη δολοφονία της 37χρονης στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου πριν από έναν χρόνο.

Advertisement

Σύμφωνα με το patrisnews.com, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τη μοτοσικλέτα, αλλά και από τους υπόλοιπους χώρους. Έλαβαν νέες καταθέσεις και πιστεύουν πως θα εντοπιστούν κι άλλα ευρήματα σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλωστε τόσο η ύπαρξη του όπλου, όσο και των κλεμμένων οχημάτων οδηγεί σε εκτιμήσεις από τις αρχές πως πιθανότατα ετοιμαζόταν να κάνουν κάποιο νέο χτύπημα.

Advertisement

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Advertisement