schimatari-megali-fotia-sto-ergostasio-anakyklosis-yparchoyn-traymaties-105769
20:16

Σχηματάρι: Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης – Υπάρχουν τραυματίες

20:16
News_Room

Σχηματάρι πυρκαγιά: Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη ως τώρα αιτία, λίγο μετά τις 16:00. Το εργοστάσιο βρίσκεται στον κόμβο Σχηματαρίου, στον περιφερειακό δρόμο προς Χαλκίδα.

Σχηματάρι πυρκαγιά: Τι συνέβη

Η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης έπαθε εγκαύματα στα χέρια του. Λόγω των εύφλεκτων υλικών εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο το κτίριο, το οποίο καίγεται από άκρη σε άκρη. Ο πυκνός μαύρος καπνός από τα καιόμενα υλικά, δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Advertisement

Στο σημείο έφτασαν αρχικά 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα και βρήκαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος παρελήφθη πριν από λίγο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, λόγω εγκαυμάτων στα χέρια. Σύμφωνα με το Evima, υπάρχουν πληροφορίες και για άλλους δύο τραυματίες, που επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στην πυρκαγιά επιχειρούν ακόμα και υδροφόρες του δήμου, καθώς και μηχανήματα.

Με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, πηγαίνει στην πυρκαγιά κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που θα διερευνήσει τα αίτια. Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως δεν διατρέχει κίνδυνο άλλο κτίριο της περιοχής από το φλεγόμενο εργοστάσιο.

Advertisement

Ακολουθούν βίντεο του LamiaReport με εικόνες από ψηλά:

Advertisement