neo-spot-gia-ton-emvoliasmo-kata-toy-koronoioy-toy-ypoyrgeioy-ygeias-me-diamantidi-kai-papaloyka-105837
10:15

Νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού του υπουργείου Υγείας με Διαμαντίδη και Παπαλουκά

10:15
Νίκη Μουλά

Το νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού του Υπουργείου Υγείας, έχει πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία που είχε το προηγούμενο σποτ κατά του κορονοϊού με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού και απευθυνόταν σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, είναι η σειρά του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Θοδωρή Παπαλουκά, οι οποίοι απευθύνονται σε νεότερες ηλικίες.

Advertisement

Ο κορονοϊός όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει και το εμβόλιο για την καταπολέμησή του, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, είναι η μοναδική σανίδα σωτηρίας.

Advertisement

Advertisement

Το νέο σποτ για τον εμβολιασμό έχει άρωμα Εθνικής Ελλάδος

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε στο φως της δημοσιότητας το νέο σποτ , το οποίο έχει άρωμα Εθνικής Ελλάδος και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Advertisement

Οι παλαίμαχοι πρωταθλητές Ευρώπης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, πρωταγωνιστούν σε αυτό το σύντομο αλλά ουσιαστικό σποτ για τον εμβολιασμό και μιλούν για την δύσκολη μάχη απέναντι στον ιό.

Μάλιστα, παρομοιάζουν τον ιό με αυτό που γνωρίζουν καλά, έναν αγώνα μπάσκετ, που μπορεί κάποιος να κάνει τα πάντα σωστά για 39 λεπτά, ωστόσο, ένα λάθος στο τελευταίο λεπτό, μπορεί να κοστίσει στο συνολικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τον κορονοϊό.

Advertisement