farma-sygklonise-o-erotokritos-me-tin-exomologisi-gia-ton-thanato-toy-gioy-toy-105915
11:43

Φάρμα: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος με την εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του

11:43
Χριστίνα Προφαντή

Ο Ερωτόκριτος είναι ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστή μόδας που μπήκε στη Φάρμα, το βράδυ της Παρασκευής και κατάφερε να συγκινήσει τους συμπαίκτες του, μιλώντας για τον θάνατο του γιου του.

Συγκεκριμένα, σε συζήτηση που κατέγραψαν οι κάμερες, μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές, φυσικά, μια πολύ σκληρή ιστορία από τη ζωή του και τους συγκίνησε όλους.

Advertisement

Ο Ερωτόκριτος είχε χάσει τον γιο του σε ηλικία μόλις 11 ετών από λευχαιμία και πραγματικά συγκλόνισε με όσα είπε, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε ότι έχει κάνει το μοντέλο αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, με αφορμή το γιο του Ερωτόκριτου.

Advertisement

Advertisement

«Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο, με μια σπάνια μορφής λευχαιμία. Δυστυχώς πέθανε. Το αίμα του είχε γίνει νερό», εξομολογήθηκε ο νέος παίκτης που μπήκε στη Φάρμα.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε 3 παιδιά, τον Μανώλη, τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009, έζησε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, με τον γιο του Μανώλη, στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Advertisement

Η απώλεια αυτή τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος έχει αφοσιωθεί στη βοήθεια παιδιών με το ίδιο πρόβλημα

Advertisement

Επιπροσθέτως, ο Ερωτόκριτος δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», ενώ δημιούργησε τη Σχολή «Αγάπης Εαυτού», όπου διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Ο Θανάσης Πάτρας, που τον άκουγε σοκαρισμένος, του είπε πως τον θαυμάζει για το κουράγιο του και για το γεγονός ότι βοήθησε και άλλα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα υγείας, συγκεντρώνοντας χρήματα για τη θεραπεία τους, μέσα από τα fashion shows του.

«Σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό», ήταν οι λέξεις του Θανάση Πάτρα.