nasos-galakteros-o-paylos-3-chronia-ithele-na-paei-survivor-den-eimai-akardos-poy-ton-afino-na-limoktonei-106011
14:22

Νάσος Γαλακτερός: “Ο Παύλος 3 χρόνια ήθελε να πάει Survivor, δεν είμαι άκαρδος που τον αφήνω να λιμοκτονεί”

14:22
Νίκη Μουλά

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor, παρακολουθώντας τον γιο του, Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος αγωνίζεται με την κόκκινη ομάδα.

Ο Νάσος Γαλακτερός δεν νιώθει άκαρδος πατέρας που αφήνει τον Παύλο Γαλακτερό να λιμοκτονεί

Advertisement

Μιλώντας στο “Σπορ24”, ο Νάσος Γαλακτερός σχολίασε την έντονη επιθυμία του γιου του να συμμετάσχει στο reaily επιβίωσης. “Με ταρακούνησε η απόφαση του Παύλου να πάει στο Survivor. Τα τελευταία τρία χρόνια μου έλεγε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι. Τότε, ήταν 20 χρονών και του έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν έναν 20χρονο. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν από δύο μήνες και μου είπε ότι έκανε αίτηση. Με τον Παύλο μπαίνω στη θέση του και θυμάμαι τη δική μου ηλικία. Ό,τι κι αν του έλεγα, θα έκανε αυτό που ήθελε εκείνος. Τον εμπιστεύομαι, πήγε και τώρα κάθε βράδυ κοιτάμε τα μπαλάκια. Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας που τον αφήνω να λιμοκτονεί. Ήθελε σαν τρελός να το περάσει αυτό οπότε ας το ζήσει”, υπογράμμισε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

Advertisement

Όσο για το αν θα πήγαινε ο ίδιος στο ριάλιτι επιβίωσης, επεσήμανε “επειδή παρακολουθώ Survivor, γιατί παλιά δεν το παρακολουθούσα, έχω μπει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα και με την αγωνία με τον Παύλο, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω”.

Advertisement

Advertisement