sygklonizei-i-maria-karystianoy-enan-chrono-meta-tin-tragodia-to-paidi-moy-den-prolave-na-xypnisei-234577
13:14

Συγκλονίζει η Μαρία Καρυστιανού έναν χρόνο μετά την τραγωδία: «Το παιδί μου δεν πρόλαβε να ξυπνήσει..»

13:14
Γιώτα Κορώνα

Το βράδυ της Τρίτης (27.02.2024) θα προβληθεί από το Mega το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη για το δυστύχημα των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει ένα αποκλειστικό απόσπασμα όπου απεικονίζει την Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου – ενός από τα θύματα – να μιλά για το παιδί της ιδιαίτερα φορτισμένη.

Advertisement

«Ταξίδευε με την κολλητή της, μαζί τα έκαναν όλα. Ήταν τρεις κολλητές και η μία είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάτσουν μία ημέρα ακόμα στην Αθήνα και να γυρίσουν. Ήταν να πάρουν το πρώτο τρένο αλλά δεν πρόλαβαν να ξυπνήσουν, πήραν το επόμενο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Advertisement

Ο τηλεοπτικός σταθμός αφιερώνει ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ, για να τιμήσει την μνήμη των 57 νέων που αποχαιρέτησαν αδόξως τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών,  αφήνοντας μια ανεξίτηλη πληγή στην ψυχή εκείνων που παραμένουν στην πίσω γραμμή.

Advertisement

Η έγκριτη δημοσιογράφος, μετά από μακρόχρονη αναζήτηση, πραγματοποιεί ένα οδοιπορικό ταξίδι στις πόλεις όπου είχαν τη ζωή τους οι επιβάτες της καταστροφικής αμαξοστοιχίας. Αναδεικνύει τις μαρτυρίες των επιζώντων και των οικογενειών των αδικοχαμένων, παρακολουθώντας παράλληλα την πορεία των ερευνών για την απονομή δικαιοσύνης.

Η Ανθή Βούλγαρη επιπλέον, δίνει βήμα στους συγγενείς, τους διασωθέντες και τους ειδικούς. Μέσα από μια αφηγηματική προσέγγιση και μια κινηματογραφική αισθητική, το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την αλήθεια εκείνης της νύχτας καθώς και τα άγνωστα συναισθήματα που φέρνει το ξημέρωμα.

Advertisement