eklapse-kai-o-theos-stin-patra-thrinos-stin-kideia-toy-20chronoy-gianni-poy-skotothike-mazi-me-ton-filo-toy-180724
21:27

«Έκλαψε» και ο Θεός στην Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε μαζί με τον φίλο του

21:27
Ορφέας

Πάτρα: Σε πολύ βάρη κλίμα, οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο στον Γιάννη, έναν νεαρό 20 ετών που έχασε τραγικά τη ζωή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Όλα συνέβησαν όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και με την οποία μετέφερε τον φίλο του Γιώργο, συγκρούστηκε με ένα επιβατικό αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, η μηχανή αποτελούσε μεγάλο πάθος για τον Γιάννη-Εμμανουήλ, γεγονός που οδήγησε τους φίλους του να συγκεντρωθούν με τις δικές τους μοτοσυκλέτες έξω από τον χώρο της εκκλησίας, σε ένδειξη τιμής και μνήμης.

Advertisement

Advertisement

Το χρονικό του δυστυχήματος:

Η συγκίνηση βαθαίνει με τη δημοσίευση ενός βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου, το οποίο αποκαλύπτει τις δραματικές στιγμές του δυστυχήματος. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην Αρέθα. Οι δύο νεαροί, που ήταν στενοί φίλοι, εκτοξεύτηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα μετά τη σύγκρουση, γεγονός που οδήγησε στον ακαριαίο θάνατό τους.

Advertisement

Στο βίντεο που μεταδόθηκε από το IonianTv, φαίνεται ότι οι δύο νεαροί είχαν πράσινο όταν διέσχιζαν το δρόμο, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο σοκ στην τραγική κατάληξη του περιστατικού.

Ακολουθεί το βίντεο της σφοδρής σύγκρουσης:

Advertisement