klaiei-ki-i-panagia-apopse-stin-patra-ayta-einai-ta-dyo-nea-paidia-20-kai-21-eton-poy-xepsychisan-stin-asfalto-233275
16:00

«Κλαίει» κι η Παναγιά απόψε στην Πάτρα: Αυτά είναι τα δύο νέα παιδιά, 20 και 21 ετών, που «ξεψύχησαν» στην άσφαλτο

16:00
Έλενα Θάνου

Στα «μαύρα» έχει ντυθεί η Πάτρα αφού χθες βράδυ, βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος, όταν μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Το τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 11μ.μ., στη συμβολή των οδών της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου και Αρέθα.

Πάτρα: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το φρικτό τροχαίο

Νεκροί είναι ο 20χρονος Γ.Σ Στεργίου και ο 21χρονος Γ. Π, οι οποίοι σκοτώθηκαν ακαριαία, – ενώ τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του ΙΧ.

Advertisement

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», το τροχαίο συνέβη όταν τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με τη μοτοσικλέτα να κινείται στο ρεύμα προς Πάτρα και το αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα να στρίβει αριστερά, στην οδό Αρέθα.

Δείτε τα δυο παιδιά:

Advertisement

Advertisement

Πώς έγινε η τραγωδία

Τα δυο παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία όταν η μηχανή που οδηγούσε ο πρώτος κινούμενη στην εθνική οδό στο ύψος της Αρέθα και με κατεύθυνση την Πάτρα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη καθώς η μηχανή χτύπησε πάνω στο ΙΧ με μεγάλη ταχύτητα. Τα δύο παιδιά έπεσαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.

Advertisement