friki-sta-trikala-aytos-einai-o-46chronos-poy-apokefalise-me-alysopriono-ton-patera-toy-amp-8211-pagosan-oi-astynomikoi-215788
23:11

Φρίκη στα Τρίκαλα: Αυτός είναι ο 46χρονος που απoκεφάλισε με αλυσoπρίονo τον πατέρα του – «Πάγωσαν» οι αστυνομικοί

23:11
Ορφέας

Μια ανθρωποκτονία που σόκαρε την ελληνική κοινωνία, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Τρίκαλα.

Το χρονικό της υπόθεσης στα Τρίκαλα:

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στο trikalavoice.gr, ένας 46χρονος άνδρας αποκεφάλισε τον ίδιο του τον πατέρα, χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο, υπό συνθήκες που παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες και βρίσκονται υπό έρευνα.

Advertisement

Ο δράστης συνελήφθη:

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν τη σύλληψη του δράστη, ενώ από το ρεπορτάζ διαφαίνεται πως ο πατέρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή εδώ και αρκετές ώρες πριν από την άφιξη των αρχών, με τον φερόμενο ως δράστη να επικοινωνεί ο ίδιος με την αστυνομία.

Όταν έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ σκληρές εικόνες. Ο 46χρονος, ο οποίος μάλιστα υπέστη και αυτοτραυματισμό, μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο λόγω βαθιών τραυμάτων στον αυχένα.

Advertisement

Το εργαστήριο στο οποίο εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες βρίσκεται στην οδό Καρδίτσης. Οι αρχές βρίσκονται εκεί, προκειμένου να διεξαγάγουν εκτεταμένη έρευνα.

Advertisement

Στη δημοσιότητα δίνεται η φωτογραφία του 46χρονου που σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του στα Τρίκαλα ύστερα από καυγά. Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Advertisement