ta-pio-simantika-chronia-tis-zois-moy-thrinos-gia-tin-eleytheria-arvanitaki-o-sparaktikos-apochairetismos-tis-188415
16:43

«Τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου»: Θρήνος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της

16:43
Ορφέας

Σε μια σκοτεινή στιγμή “αποχώρησε από το προσκήνιο της ζωής μας” ο Στράτος Στρατηγόπουλος, ένας από τους πρωτοπόρους δημιουργούς της Οπισθοδρομικής κομπανίας, η οποία ιδρύθηκε το 1978.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, αφοσιωμένη στον φίλο και συνεργάτη της, εξέφρασε τον θαυμασμό και τη θλίψη της μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram, συνοδευόμενο από μια σπάνια φωτογραφία τους, όπου φαίνεται η δυναμική τους σχέση.

Advertisement

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Τα λόγια της

«1979: η πρώτη συνάντηση με την Οπισθοδρομική Κομπανία , η πρώτη συνάντηση με τον Στράτο. Πέρασαν πέντε χρόνια γεμάτα μουσική, γεμάτα αγάπη, γεμάτα φιλία, γεμάτα συντροφικότητα. Ήταν πέντε από τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Στράτο μου θα σε σκέφτομαι πάντα με αγάπη κι ευγνωμοσύνη για εκείνα τα χρόνια…» έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επαγγελματική πορεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ξεκίνησε το 1979, όταν έγινε μέλος της Οπισθοδρομικής Κομπανίας, μιας μπάντας φοιτητών που αφιέρωσε τον ερασιτεχνικό της χρόνο στην ερμηνεία ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών σε διάφορα μουσικά κέντρα της Αθήνας.

Advertisement

Advertisement