thriler-stin-kypseli-ti-kataggellei-i-egkyos-poy-dechtike-epithesi-me-kaystiko-ygro-amp-8211-nosileyetai-me-egkaymata-97719
12:07

Θρίλερ στην Κυψέλη: Τι καταγγέλλει η έγκυος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Νοσηλεύεται με εγκαύματα

12:07
Νίκη Μουλά

Επίθεση με καυστικό υγρό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Κυψέλη με θύμα μία 26χρονη έγκυο γυναίκα. Εξακολουθεί να παραμένει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση της επίθεσης. Οι Αρχές αναμένουν την κατάθεσή της για να ρίξουν «φως» στο τούνελ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από το οποίο αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο προκειμένου στη συνέχεια να καταθέσει στους αστυνομικούς.

Advertisement

Κυψέλη – Τι καταγγέλλει το 26χρονο θύμα

Η 26χρονη που είναι 4 μηνών έγκυος, η οποία φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη, καταγγέλλει πως άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό την ώρα που περπατούσε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη.

Προς το παρόν, οι Αστυνομικοί που ερευνούν την καταγγελία δεν γνωρίζουν περισσότερα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Κυψέλη καθώς η ίδια δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση, η οποία αναμένεται σήμερα, μετά το εξιτήριό της.

Advertisement

Η κατάσταση της δεν κρίνεται σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς του Ευαγγελισμού, γι΄αυτό και θα λάβει εξιτήριο. Ευτυχώς, από το περιστατικό δεν επηρεάστηκε η υγεία του εμβρύου.

Advertisement

Το χρονικό της σοκαριστικής επίθεσης στην Κυψέλη

Σύμφωνα, με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου στις 11 το βράδυ.

Ο άνδρας την ακινητοποίησε, την έριξε στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με ένα πανί που ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο υγρό πρόκειται.

Advertisement

Αμέσως μετά, ο εν λόγω άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι τα τραύματα που δέχθηκε η γυναίκα από το καυστικό υγρό δεν είναι τόσο σοβαρά όσο αυτά που υπέστη η άτυχη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη, για την οποία ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να οδηγηθεί σε δίκη.