thrinos-nekros-o-agapitos-dimarchos-evgaine-protos-epi-12-chronia-kirychthike-3imero-penthos-mesisties-oi-simaies-253735
16:43

Θρήνος: Νεκρός ο αγαπητός Δήμαρχος, έβγαινε πρώτος επί 12 χρόνια, κηρύχθηκε 3ήμερο πένθος, μεσίστιες οι σημαίες

16:43
Γιώτα Κορώνα

Ο Κώστας Παττακός έφυγε από τη ζωή. Για δώδεκα περίπου έτη κατείχε τη θέση του δημάρχου.

Με απόφαση του τρέχοντος δημάρχου, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος, και οι σημαίες στο δημαρχείο και τα δημοτικά κτίρια κυματίζουν σήμερα σε ημισκοτεινές καταστάσεις.

Advertisement

Απεβίωσε ο Κώστας Παττακός, ο πρώην δήμαρχος του Χαλανδρίου, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση αυτή για δώδεκα χρόνια, από το 1990 έως το 2002.

Κώστας Παττακός

Όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Advertisement

Ο Κώστας Παττακός αφήνει ανεξίτηλο το ιστορικό του σημάδι στο Χαλάνδρι, μέσω της προσφοράς και του έργου του κατά τη διάρκεια τριών θητειών ως δήμαρχος.

Advertisement

Ο τωρινός δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Χαλανδρίου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους αγαπημένους του πρώην δημάρχου, καθώς και τον εκτιμητικό σεβασμό τους προς το άτομό του και το έργο του.

Με απόφαση του τρέχοντος δημάρχου, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος από την Παρασκευή 26 Απριλίου, ενώ οι σημαίες στο δημαρχείο της πόλης και σε δημοτικά κτίρια κυματίζουν από το πρωί μεσίστιες.

Το Χαλάνδρι θα αποχαιρετήσει τον Κώστα Παττακό τη Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 14:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή του θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Advertisement

Την ημέρα της κηδείας του, οι υπηρεσίες του Δήμου, εκτός από τους Παιδικούς Σταθμούς, θα κλείσουν στις 14:00, προκειμένου οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν.

Δείτε την ανάρτηση που δημοσίευσε ο Δήμος Χαλανδρίου: