thrinos-stin-alonniso-skines-archaias-tragodias-stin-kideia-tis-karolain-amp-8211-tragiki-figoyra-o-32chronos-85095
15:29

Θρήνος στην Αλόννησο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της Κάρολαιν – Τραγική φιγούρα ο 32χρονος

15:29
Νίκη Μουλά

Θρήνος στην Αλόννησο – Σκηνές αρχαίες τραγωδίας, διαδραματίζονται αυτή την ώρα στην Αλόννησο το νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε η αδικοχαμένη Καρολάιν. Κάτοικοι και φίλοι της 20χρονης μητέρας έφτασαν στο λιμάνι του νησιού και την υποδέχτηκαν με κλάματα και οδύνες.

Θρήνος στην Αλόννησο – Στις 3 το μεσημέρι παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος

Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της που κρατάει αγκαλιά το μωρό και η μάνα της Καρολάιν που δεν μπορούσε να πιστέψει πως το κοριτσάκι της έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από την ζωή.

Advertisement

Θρήνος στην Αλόννησο – Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, η σορός της συνοδευόμενη από την καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη μητέρα της, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της. (Δείτε εδώ)

Advertisement

Στην εκκλησία που μεταφέρθηκε η σορός της νεαρής μητέρας, συζύγου, κόρης, αγαπημένης φίλης συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Αλοννήσου. Ντυμένοι στα μαύρα οι περισσότεροι, με λουλούδια στα χέρια τιμούν τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, με τους δολοφόνους της να έχουν πρώτα ακινητοποιήσει τον σύζυγό της και να την έχουν απειλήσει με τη ζωή της 11 μηνών κορούλας της, της Λυδίας.

Advertisement

Θρήνος στην Αλόννησο – Η εξόδιος ακολουθία ήταν σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης που είναι ο αρχηγός των προσκόπων, αστυνομικός.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Advertisement

Θρήνος στην Αλόννησο Θρήνος στην Αλόννησο