thrinos-vrethike-nekros-o-stayros-dogiakis-idioktitis-tis-gnostis-tavernas-kritikos-69013
17:07

Θρήνος: Βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός»

17:07
Νίκη Μουλά

Σταύρος Δογιάκης – Το χειρότερο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες από τα Γλυκά Νερά.

Σταύρος Δογιάκης –  Βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή

Ο Σταύρος Δογιάκης έδωσε για τελευταία φορά το στίγμα του χθες, Δευτέρα, όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- τηλεφώνησε σε συνεργάτη του κι έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Advertisement

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άφησε σημείωμα στο οποίο δηλώνει στην οικογένειά του τους λόγους για τους οποίους εξαφανίζεται. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει το Πρώτο Θέμα ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο 53χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητό του, είχε περπατήσει στη δασώδη περιοχή και κάποια στιγμή, όπως όλα δείχνουν, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Advertisement

Έφυγε με το αυτοκίνητο και δεν επέστρεψε

Advertisement

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε το “Χαμόγελο του Παιδιού” που προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο Σταύρος Δ. έφυγε με το αυτοκίνητο του μάρκας Smart, χρώματος ασημί και με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ – 8898.