dramatikes-exelixeis-nekros-o-stathis-anthis-taytopoiithike-i-soros-poy-vrikan-konta-sto-xenodocheio-toy-tromoy-83420
17:42

Δραματικές εξελίξεις- Νεκρός ο Στάθης Άνθης: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρήκαν κοντά στο ξενοδοχείο του «τρόμου»

17:42
Νίκη Μουλά

Στον Στάθη Άνθη ανήκει τελικά η σορός που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στις 13 Μαρτίου στην θαλάσσια περιοχή του «Bigbury Bay» στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας.

Τα αποτελέσματα του dna που είχαν ληφθεί, αποκάλυψαν την δραματική αλήθεια για τον άτυχο Στάθη Άνθη

Ήδη οι πρώτες ενδείξεις της σορού είχαν φανερώσει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Στάθη Άνθη όπως ήταν τα τατουάζ που έφερε στο σώμα του και το εσώρουχό του, οι βρετανικές αρχές ανέμεναν τα αποτελέσματα των δειγμάτων dna που είχαν ληφθεί από την σορό και τον αδελφό του, Δημήτρη, που είχε ταξιδέψει μέχρι εκεί, προκειμένου να είναι 100% σίγουρες πριν τις όποιες ανακοινώσεις.

Advertisement

Την δραματική εξέλιξη επιβεβαιώνει στο protothema.gr και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που μαζί με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου και τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη έχουν αναλάβει από πλευράς της οικογένειας του νεαρού σερβιτόρου να λύσουν το μυστήριο με τον θάνατό του.

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε εκφράσει από την αρχή, η σορός ανήκει τελικά στον Ευστάθιο Άνθη. Από την πλευρά μας έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες έρευνες, ενώ έχουμε ζητήσει να γίνει και στην Ελλάδα ιατροδικαστική εξέταση. Πρέπει να φωτιστεί η υπόθεση αυτή και να βρεθούν οι αιτίες θανάτου του νεαρού παιδιού».

Advertisement

«Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο»

Advertisement

Ο Στάθης πριν εξαφανιστεί είχε εκφράσει φόβους σε φιλικό του πρόσωπο για την κατάσταση που επικρατούσε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν και όπου πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί νεκρός ένας εργαζόμενος: «Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα, επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα, γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…» έλεγε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου του, ο Στάθης τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου βγήκε από το παράθυρο του δωματίου του γύρω στις 5.20 και έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί. Δυστυχώς η κατάληξη ήταν αυτή που όλοι φοβόντουσαν…

Advertisement