thyma-xylodarmoy-neari-kopela-amp-8211-agnostos-tis-espase-to-donti-kai-tin-esteile-sto-nosokomeio-96354
11:24

Θύμα ξυλοδαρμού νεαρή κοπέλα – Άγνωστος της έσπασε το δόντι και την έστειλε στο νοσοκομείο

11:24
Νίκη Μουλά

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία κοπέλα στον Βόλο, το βράδυ της Τετάρτης, από άγνωστο άνδρας, ο οποίος επιτέθηκε στην παρέα της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, περίπου 11.30 το βράδυ, όπου μία παρέα τριών ατόμων φέρεται να δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από άγνωστο σ’ εκείνους άτομο, το οποίο τους πλησίασε και χειροδίκησε εν ψυχρώ.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το θύμα ξυλοδαρμού, που είναι μία 29χρονη κοπέλα, κάθονταν έξω από κλειστή καφετέρια στο Βόλο  και συζητούσε παρέα με τους δύο 30χρονους φίλους της την ώρα που ο δράστης τους πλησίασε από πίσω, χωρίς να τον αντιληφθούν και άρχισε να χειροδικεί σε βάρος τους.

Advertisement

Advertisement

Το θύμα ξυλοδαρμού δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και έσπασε ένα δόντι

Αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να δεχθεί γροθιά στο αριστερό της μάτι, ενώ από ένα ακόμη χτύπημα φαίνεται να έσπασε τμήμα δοντιού στην κάτω γνάθο.

Advertisement

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο ένας εκ των δύο φίλων της κοπέλας έσπευσε να τη βοηθήσει, ενώ ο δεύτερος κάλεσε την Αστυνομία. Από την Αστυνομία ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αστυνομία και έσπευσε επί τόπου κλιμάκιο, ωστόσο, ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί.

Η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και το πρωί της Πέμπτης έδωσε κατάθεση, όπως και οι δύο φίλοι της και υποστηρίζουν ότι ο δράστης είναι άγνωστο σε εκείνους πρόσωπο.

Advertisement

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για υπόθεση με προσωπικές διαφορές και διερευνούν περαιτέρω το περιστατικό.

Θύμα ξυλοδαρμού στο Βόλο