tin-perimene-na-gyrisei-tragiki-figoyra-i-13chroni-kori-tis-atychis-georgias-etsi-emathe-ta-thlivera-nea-220291
17:46

Την περίμενε να γυρίσει: Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της άτυχης Γεωργίας, έτσι έμαθε τα θλιβερά νέα

17:46
Φώτης Γαλανόπουλος

Η 13χρονη κόρη της Γεωργίας είναι απαρηγόρητη, καθώς περίμενε μέχρι το τέλος νέα για την αγαπημένη της μητέρα. Η οικογένεια της 41χρονης Γεωργίας βιώνει μια τραγωδία, καθώς η Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και τον φίλο του, όπως οι ίδιοι οι δράστες παραδέχθηκαν. Η σορός της βρέθηκε σε ένα μπαούλο, σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Απαρηγόρητη η 13χρονη κόρη της Γεωργίας

Ο θάνατος της αγαπημένης της μητέρας έχει αφήσει τη μικρή κόρη 13 ετών από τον πρώτο γάμο της μητέρας της απαρηγόρητη. Και μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε να μάθει νέα για την αγαπημένη της μητέρα.

Advertisement

Οι συγγενείς δεν ήξεραν πώς να της μεταφέρουν την είδηση

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στο Thesstoday.gr, οι συγγενείς της 41χρονης ενημερώθηκαν για τον θάνατό της αργά το απόγευμα της Δευτέρας και αντιμετώπιζαν δυσκολία στο πως να επικοινωνήσουν τις ειδήσεις στο κορίτσι, καθώς η μητέρα της, μαζί με το αγέννητο αδερφάκι της, δεν θα ήταν πια κοντά τους.

Advertisement

Advertisement

Ένα καθοριστικό στοιχείο που βοήθησε την ΕΛΑΣ να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το έγκλημα, ήταν η καταδίκη του συντρόφου της γυναίκας για τον εξαιρετικά σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Πριν από 2-3 χρόνια, επανειλημμένα την κακοποίησε και αυτή νοσηλεύτηκε με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και στο σώμα. Όπως δήλωσε η ίδια, ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζει κενά στη μνήμη της και μετατραυματικό άγχος. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα αυτά συνέβησαν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Οι κάμερες ήταν καθοριστικής σημασίας για την αποκάλυψη του εγκλήματος, καθώς κατέγραψαν τον σύντροφο της 41χρονης και τον φίλο του να εγκαταλείπουν το σπίτι, κρατώντας ένα μπαούλο. Η ΕΛΑΣ ακολούθησε έπειτα τις ίχνη που ανακάλυψε στο σπίτι τους, βρίσκοντας DNA, αίμα και τρίχες του θύματος.

Advertisement

«Νιώθω ότι φταίω εγώ, έπρεπε να την προειδοποιήσω για τη συμπεριφορά του»