tin-vrike-nekri-se-mia-limni-aimatos-friktos-thanatos-gynaikas-poy-ekane-aimokatharsi-82262
15:55

Την βρηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος: Φρικτός θάνατος γυναίκας που έκανε αιμοκάθαρση

Πύργος θάνατος 60χρονης: Μία γυναίκα πήγαινε καθημερινά στο νοσοκομείο του Πύργου για να κάνει αιμοκάθαρση και συνέχεια ακολουθούσε το πρόγραμμα της μέχρι να κοιμηθεί. Το πρωί τη Πέμπτης, ο σύζυγός της, βρήκε την άτυχη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς τα καλώδια της αιμοκάθαρσης είχαν βγει.

Πύργος θάνατος 60χρονης: Τι ακριβώς συνέβη

Μία 60χρονη από τον Πύργο, έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης 20 Μαΐου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πραγματοποιούσε αιμοκάθαρση, ενω παράλληλα αντιμετώπιζε και κινητικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος της 60χρονης προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς τα καλώδια της αιμοκάθαρσης είχαν βγει. Την άτυχη γυναίκα την βρήκε ο σύζυγός της στο κρεβάτι της, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Advertisement

Στη συνέχεια, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σπίτι σε μόλις οκτώ λεπτά, όμως ήταν ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τον σύζυγο, η αιτία που αποσυνδέθηκαν τα καλώδια ήταν μία λάθος κίνηση της 60χρονης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα 21 Μαΐου και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου.

Advertisement