tragodia-stin-kavala-eiche-martyriko-thanato-opos-itan-kai-i-zoi-tis-leei-o-aderfos-tis-68chronis-ktinotrofoy-158184
23:48

Τραγωδία στην Καβάλα: «Είχε μαρτυρικό θάνατο όπως ήταν και η ζωή της», λέει ο αδερφός της 68χρονης κτηνοτρόφου

Θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου: Η υπόθεση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα συνεχίζει να εξελίσσεται σε ένα πραγματικό θρίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη νεκροψία- νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία που προήλθε από δυνατά χτυπήματα στο σώμα της. Ο χρόνος θανάτου εκτιμάται ότι ήταν μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα της Παρασκευής.

Θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου: Τα 2 επικρατέστερα σενάρια

Αρχικά, το βασικό σενάριο που εξετάστηκε ήταν η εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση, αλλά η παρουσία ενός επιθετικού κριαριού με βάρος άνω των 70 κιλών στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα περιέπλεξε αρκετά τα δεδομένα. Υπήρξε σοβαρή εξέταση του ενδεχομένου ότι τα τραύματά της προήλθαν από δύο ή τρία χτυπήματα που δέχθηκε από το εξαγριωμένο ζώο.

Advertisement

Ο αδελφός της γυναίκας, σε συνέντευξή του στο Star, δήλωσε ότι περιμένει τις απαντήσεις της αστυνομίας σχετικά με το αν ο θάνατος της αδελφής του οφείλεται σε ανθρώπινη ενέργεια ή στο επιθετικό κριάρι που βρισκόταν στο κοπάδι. Ωστόσο, τονίζει ότι, ανεξάρτητα από τον τρόπο που απεβίωσε, η αδελφή του είχε μόνο έναν τραγικό θάνατο, καθώς και η ζωή της ήταν εξίσου τραγική λόγω της κακοποίησης που δεχόταν από τον σύζυγό της.

Τα όσα είπε ο αδερφός της

«Η αδελφή μου ήταν ήπιων τόνων άνθρωπος, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου της, με τον σύζυγό της είχαν προβλήματα. Την απειλούσε, τη χτυπούσε, την φόβιζε. Με έπαιρνε μια φορά τον μήνα τηλέφωνο και μου έλεγε έλα πάρτην θα τη σκοτώσω. Εγώ το γνώριζα όμως, ότι ήταν εκείνης της στιγμής» ανέφερε αρχικά ο αδελφός της 68χρονης.

Advertisement

Ενώ στην συνέχεια τόνισε πως: «Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι της, όμως μετά από συζητήσεις με συγγενείς επέστρεφε. Το ήξεραν όλοι τι τραβούσε στη ζωή της. Είτε είναι ανθρωποκτονία, είτε είναι από κάποιο ζώο, ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και όλη η ζωή της».

Advertisement

Τι δήλωσε ο σύζυγος της;

Σε συνέντευξή του στο ίδιο μέσο, ο σύζυγος της γυναίκας επέμεινε στο σενάριο της ανθρωποκτονίας. Ανέφερε ότι η 68χρονη γυναίκα βρέθηκε μακριά από τον στάβλο, σε μέρος όπου το κριάρι δεν θα μπορούσε να την είχε εκσφενδονίσει.

Επίσης, δήλωσε ότι τα τραύματα της γυναίκας δεν μπορούν να είναι αποτέλεσμα επίθεσης άγριου  ζώου και υποστήριξε ότι πίσω από τον θάνατό της υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση , χωρίς ωστόσο να μπορεί να αναφέρει αν η σύζυγός του είχε διαφορές με κάποιον.

Advertisement