tragodia-stin-kavala-nekroi-dyo-pezoi-poy-parasyrthikan-eno-pigainan-se-glenti-gamoy-55323
22:40

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκροί δύο πεζοί που παρασύρθηκαν ενώ πήγαιναν σε γλέντι γάμου

Τραγωδία στην Καβάλα: Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Τραγωδία στην Καβάλα: Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με το proininews.gr, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει και το kavalapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, από την σφοδρότατη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ακαριαία ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ενώ τη ζωή του έχασε και ένας ακόμα άνθρωπος που έτυχε να βρίσκεται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης, ο οποίος χτυπήθηκε από τη μοτοσυκλέτα. Υπήρξαν και άλλοι τραυματίες που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους τραυματίστηκαν σοβαρά.

Advertisement

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το περιστατικό – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές. Μέχρι τώρα, δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Advertisement

Τραγωδία στην Καβάλα

Τραγωδία στην Καβάλα

Τραγωδία στην Καβάλα

Advertisement

Πηγή: newsbomb.gr