tragodia-ston-pyrgo-nekros-56chronos-cheiristis-geranoy-apo-ilektroplixia-amp-8211-to-moiraio-lathos-66997
21:44

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 56χρονος χειριστής γερανού από ηλεκτροπληξία – Το μοιραίο λάθος

Τραγωδία στον Πύργο: Ένας 56χρονος κατέληξε μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Ο γερανός που χειριζόταν ακούμπησε καλώδια του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ και το ηλεκτρικό ρεύμα τον κεραυνοβόλησε.

Τραγωδία στον Πύργο: Το μοιραίο λάθος

Ειδικότερα και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 56χρονος είχε πάει στο σημείο μαζί με δύο άλλα άτομα και με φορτηγό που έφερε ανυψωτικό γερανό, ώστε να μεταφορτώσουν μηχανήματα από άλλο φορτηγό. Όμως, κανείς δεν πρόσεξε πως υπήρχαν από πάνω τους καλώδια μέσης τάσης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ. Ο 56χρονος σήκωσε τη μπούμα με το χειριστήριο και με το που ακούμπησε στα καλώδια, το ηλεκτρικό ρεύμα τον κεραυνοβόλησε.

Advertisement

Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος και όλοι κατάλαβαν τι συνέβη. Απομακρύνθηκαν άμεσα για να μην υπάξει κίνδυνος και για τους ίδιους. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, την αστυνομία, την πυροσβεστική και κυρίως τη ΔΕΗ, η οποία διέκοψε την ηλεκτροδότηση, ώστε να προσεγγίσουν με ασφάλεια στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στον Πύργο

Advertisement

Τραγωδία στον Πύργο

Advertisement

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ενώ στη διαδρομή έγιναν προσπάθειες ανάνηψης. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου ο 56χρονος κατέληξε.

Τραγωδία στον Πύργο

Advertisement