Enimerotiko.gr
Οδηγίες

Το έξυπνο κόλπο για να μην πιτσιλάει το λάδι την ώρα που τηγανίζετε

Κόλπο τηγανίσματος: Το τηγάνισμα είναι ίσως από τους μεγαλύτερους κινδύνους της κουζίνας. Το λάδι μπορεί ανά πάσα στιγμή να πεταχτεί. Βέβαια υπάρχει τρόπος να το σταματήσετε.

Κόλπο τηγανίσματος: Λίγο αλάτι για να λύσουμε τα προβλήματα μας

Τι πρέπει να κάνετε για να μην πιτσιλίσει το τηγάνι μπορεί να σκέφτεστε. Μην ανησυχείτε και σας εχουμε την λύση. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ρίξετε λίγο αλάτι.

Αφότου έχει κάψει το λάδι πριν βάλετε τις πατάτες, τα κεφτεδάκια ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να τηγανίσετε. Απλός ρίξτε αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Έτσι θα σταματήσει να πετάει και θα μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε.

Πως να καθαρίσετε το τηγάνι σας.

Για να καθαρίσει τέλεια το τηγάνι σας αμέσως μετά το τηγάνισμα δεν έχετε παρά να αδειάσετε το λάδι αφού το αφήσετε να κρυώσει και αφότου το βρέξετε να ρίξετε αλάτι. Το αλάτι βοηθάει πολύ και στο καθάρισμα. Αφήστε το να δράσει για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια πάρτε το σφουγγάρι και περάστε το.

Διαβάστε Επίσης:

Το περιβόητο ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών: Τι απέγινε ο σκύλος που αποκάλεσαν «δολοφόνο»

Εύκολη συνταγή για τέλειο προφιτερόλ με κρουασάν, έτοιμο σε μόλις 10 λεπτά

Συγκινεί ο Άκης Πετρετζίκης: Ο υπέροχος γάμος και η γλυκιά αφιέρωση

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News