eykoloi-kai-afratoi-ergolavoi-me-4-ylika-etoimoi-se-30-lepta-84484
20:52

Εύκολοι και αφράτοι εργολάβοι με 4 υλικά, έτοιμοι σε 30 λεπτά

20:52
Newsroom

Εργολάβοι, με τέσσερα μόνο υλικά και έτοιμοι σε 30 λεπτά. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για γλυκό. Είναι τόσο αφράτοι που πραγματικά λιώνουν στο στόμα. Σημειώστε τα υλικά και ξεκινήστε την εκτέλεση της συνταγής.

Υλικά

320 γραμ. αμύγδαλα λευκά

600 γραμ. άχνη ζάχαρη

5 ασπράδια αυγών

βουτυρόκρεμα για την γέμιση

Advertisement

Εργολάβοι : Εκτέλεση συνταγής

Στο μπλέντερ αλέθουμε τα αμύγδαλα μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τα δυο ασπράδια!

Τη μεταφέρουμε σε μπολ και το χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ προσθέτοντας τα υπόλοιπα ασπράδια και 2 κουταλιές σούπας αμύγδαλο λικέρ!

Advertisement

Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ και τοποθετούμε στο ταψί με λαδόκολλα δισκάκια στα οποία βάζουμε ένα αμύγδαλο στο πάνω μέρος. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Advertisement

Βουτυρόκρεμα υλικά

100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

100 γραμμάρια

άχνη ζάχαρη

1 βανίλια

Advertisement

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ασπρίσουν!

Συναρμολόγηση

Τοποθετούμε έναν εργολάβο ανάποδα βάζουμε κρέμα και το κλείνουμε με έναν άλλο εργολάβο.

Advertisement