Παραδοσιακή Αγιορείτικη συνταγή για αφράτη ομελέτα φούρνου, έτοιμη σε λίγα λεπτά
Enimerotiko.gr
Συνταγές

Παραδοσιακή Αγιορείτικη συνταγή για αφράτη ομελέτα φούρνου, έτοιμη σε λίγα λεπτά

Αγιορείτικη ομελέτα φούρνου – Εύκολη συνταγή: Θέλετε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και γευστικό φαγητό για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Θέλετε να εντυπωσιάσετε, με τις μαγειρικές ικανότητές σας, το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον; Δεν υπάρχει λόγος για να αγχώνεστε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή για να δημιουργήσετε ένα φαγητό, το οποίο είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.

Ακολουθούν αναλυτικά τα υλικά, καθώς και η εκτέλεση της συνταγής για να φτιάξετε αγιορείτικη ομελέτα φούρνου

Αγιορείτικη ομελέτα φούρνου – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 1 κιλό πατάτες
– 1 κούπα τριμμένο τυρί φέτα
– 1/2 φλιτζάνι γάλα
– 8 αυγά
– Αλάτι
– Πιπέρι
– Ρίγανη

Αγιορείτικη ομελέτα φούρνου – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Καθαρίστε τις πατάτες.
– Κόψτε τις πατάτες για να τις τηγανίσετε.
– Τηγανίστε ελάχιστα τις πατάτες, με ελαιόλαδο.
– Βάλτε τις πατάτες σε ένα ταψί.
– Βάλτε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη στις πατάτες.
– Τρίψτε φέτα επάνω στις πατάτες.
– Στη συνέχεια χτυπήστε αυγά, γάλα, αλάτι και πιπέρι.
– Όταν είναι έτοιμο, το μείγμα, περιχύστε το στο ταψί.
– Προθερμάνετε τον φούρνο σας.
– Τοποθετήστε, το φαγητό σας, στο φούρνο για να φουσκώσει και να ροδίσει.

* Συμβουλή: Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη συνταγή αναλογεί σε οκτώ, με εννέα μερίδες φαγητού.

Αγιορείτικη ομελέτα φούρνου: Φωτογραφίες και βίντεο από τη συνταγή


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα