Advertisement
VIRAL

Άλογο για Όσκαρ. Πέφτει κάτω, βγάζει έξω τη γλώσσα του και κάνει πως πέθανε για να μην το καβαλήσουν

16:40
Νίκη Μουλά

Γνωρίζετε κάποιον που είναι πεισματάρης; Όταν ένα άτομο είναι πεισματάρικο, δεν θα θέλει να κάνει κάτι που δεν θέλει και συχνά θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να το γλιτώσει. Αυτό είναι κάτι που παρατηρείται συχνά στα παιδιά και μπορούν να γίνουν πολύ επίμονα όταν πραγματικά δεν θέλουν να κάνουν κάτι. Και οι ενήλικες μπορούν συχνά να πέσουν στην ίδια κατηγορία με τρόπους που προκαλούν έκπληξη.

Φαίνεται σαν να μην είναι μόνο οι άνθρωποι που μπορεί να είναι πεισματάρηδες αλλά και είδη του ζωικού βασιλείου μπορεί να πέσουν σε αυτή την κατηγορία επίσης. Αν είχατε ποτέ μία από εκείνες τις ημέρες όπου αισθάνεστε σαν να μην θέλετε να κάνετε τίποτα εκτός από το να βρεθείτε στο κρεβάτι και να είστε χαλαροί, τότε θα καταλάβετε αυτό το άλογο .

Advertisement

Το όνομα του αλόγου είναι Jingang και ζει σε ένα ράντσο. Θα περίμενε κανείς ότι θα έκανε βόλτες τους ανθρώπους όλη την ημέρα, αλλά αποφάσισε ότι πέρασε αρκετά και εδώ είναι που γίνεται ενδιαφέρον.

Ο Jingang είναι τόσο πεισματάρης με τη μοναδική μέθοδο να μην παίρνει αναβάτες να τον καβαλήσουν, που οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να δημοσιεύσουν ένα βίντεο. Ο τρόπος με τον οποίο το κάνει είναι να «πεθαίνει» όταν κάποιος ξεκινάει να τον καβαλάει.

Advertisement

Αυτό δεν είναι κάποιο είδος κόλπου, πέφτει στο έδαφος, βγάζει έξω τη γλώσσα του και υποκρίνεται τον νεκρό.

Advertisement

Κάποιες φορές, ο Jingang θα πέσει, ακόμα και αν κάποιος έρθει προς το μέρος του. Αν κάποιος καταφέρει να ανέβει στην πλάτη του, θα ξαπλώσει στο έδαφος.

Κανείς δεν είναι σίγουρος γιατί είναι τόσο επαναστατικός και δεν είναι το πρώτο άλογο που υποκρίνεται ότι έχει πεθάνει. Το κάνει με τόσο στυλ και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί όλοι το βρίσκουν τόσο ξεκαρδιστικό.

Μπορείτε να δείτε τον Jingang να το παίζει νεκρός σε αυτό το βίντεο:

Advertisement
TAGS:
Advertisement