Advertisement
ΥΓΕΙΑ

Η δίαιτα εξπρές της Μαρίας Ψωμά: Χάστε τα περιττά κιλά σε 15 μέρες – Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής

19:06
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Αποτελεσματική δίαιτα: Το να απαλλαχθεί κάποιος από τα περιττά κιλά είναι πολλες φορές δύσκολο. Έτσι συνήθως στρεφόμαστε σε ορισμένες “γρήγορες δίαιτες”. Οι “γρήγορες” αυτές δίαιτες έχουν το κακό πως μπορούν πολλες φορές να βλάψουν τον οργανισμό. Αυτό γίνετε γιατί δεν είναι ισορροπημένες και έχουν στόχο το να μειώσουν τις θερμίδες που λαμβάνουμε χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν την ποιοτητα των τροφών.

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Το σημαντικό είναι η σωστή διατροφή όχι κάποια δίαιτα που θα κρατήσουμε για 15 ή και 20 μέρες. Διότι αν δεν αλλάξουμε τις συνήθειες που έχουμε αποκτήσει και αναγκάζουμε τους εαυτούς μας να “υπομείνουν” την διαιτα τότε με το που τελειώσει η διαιτα αυτή θα ξανά πάρουμε τα κιλά που τόσο πασχίσαμε να χάσουμε. Υπάρχουν ομως ορισμένες ισορροπημένες δίαιτες που δίνουν στον οργανισμό μας όλα τα στοιχειά που χρειαζετε. Όπως:

Advertisement

Αποτελεσματική δίαιτα: Είναι εφικτή μια υγιεινή δίαιτα;

Ναι είναι. Μια υγιεινή δίαιτα είναι εφικτή και έχει σχετικά γρήγορα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως θα χάσουμε 50 κιλά σε 15 μέρες ή κάτι τέτοιο που πολλες δίαιτες διαφημίζουν. Το πόσα κιλά θα χάσει καποιος σε ένα μήνα δεν έχει απάντηση. Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός. Δυο από τα κύρια κριτήρια που παίζουν ρόλο είναι:

Αποτελεσματική δίαιτα: Παρακάτω ακολουθεί το 15 ημερών πρόγραμμα

ημέρα 1η:

ημέρα 2η:

ημέρα 3η:

Αποτελεσματική δίαιτα: Ημέρα 4η:

ημέρα 5η:

ημέρα 6η:

Αποτελεσματική δίαιτα: Ημέρα 7η:

ημέρα 8η:

ημέρα 9η:

ημέρα 10η:

Αποτελεσματική δίαιτα: Ημέρα 11η:

ημέρα 12η:

ημέρα 13η:

Αποτελεσματική δίαιτα: Ημέρα 14η:

ημέρα 15η:

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement