oli-i-tychi-pano-toys-me-tin-yperpanselino-lefta-me-to-tsoyvali-amp-038-nees-scheseis-gia-4-zodia-symfona-me-tin-asi-mpilioy-182034
14:50

Όλη η τύχη πάνω τους με την Υπερπανσέληνο: Λεφτά με το τσουβάλι & νέες σχέσεις για 4 Ζώδια, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

14:50
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία όψη της Σελήνης πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα το μεσημέρι της Δευτέρας. Στη θετική της εκδήλωση είναι μια καλή όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να αναπτύξουμε στρατηγική και μεθοδολογία στις κινήσεις μας.

Advertisement

Το αρνητικό της όψης είναι ότι μπορεί να κολλήσουμε σε μια ιδέα ή να βλέπουμε αρνητικά τα πράγματα να είμαστε πιο καχύποπτοι και κουμπωμένοι απέναντι στους άλλους.

Advertisement

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/8

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα είναι αρκετά πιεστική σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων αλλά μπορεί να υποδηλώνει και κάποια παιχνίδια εξουσίας στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κι έτσι ενώ η Δευτέρα είναι μια μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα που μπορεί να σας αγχώνουν σίγουρα δεν είναι κατάλληλη για αντιδικίες και εντάσεις με ανωτέρους.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα όπως αυτή που σχηματίζει τις μεσημεριανές ώρες με τη Σελήνη παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση. Αντιθέτως εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες σας και το έργο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε ειδικά μέχρι το απόγευμα, μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας, αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεσή σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά με κάποιο συνεργάτη με τον οποίο πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος με τον Πλούτωνα τις μεσημεριανές ώρες παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα τα οποία συσσωρεύατε μέσα σας καιρό.

Advertisement

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη αν υπάρχουν προβλήματα σε σχέσεις με συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν κάπως αυτοκαταστροφικές τάσεις ειδικά αν έχετε την τάση να το ρίχνετε σε λιχουδιές κτλ. λόγω του στρες. Το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι, έχετε μια ιδέα που χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί μην χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει. Θέματα της δουλειάς και της καθημερινότητας σας θα σας απασχολήσουν τις απογευματινές ώρες.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια μέρα που δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήστε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Σήμερα μπορεί να έχετε και μυστικές και παρασκηνιακές συζητήσεις και για θέματα της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν ή να δεχτείτε μια πρόταση από μια ομάδα για να συνεργαστείτε μαζί τους πάνω σε ένα κοινό στόχο.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες το καλοκαίρι και δεν είστε προσεκτικοί ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πως θα εξοικονομήσετε χρήματα και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου κάποια οφειλή ή χρέος από το παρελθόν που είχατε ξεχάσει. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε ένα φίλο ή συνεργάτη με τον οποίο μπορεί να είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν, αλλά μπορεί να χαθήκατε στην πορεία. Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Πιθανώς να υπάρχει όμως ένα κλίμα έντασης με κάποιο άτομο από τον χώρο εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω είναι βοηθητική για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες ή καχυποψία καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα τις μεσημεριανές ώρες. Καθώς η Σελήνη θα βυθιστεί στον 12ο οίκο σας από το απόγευμα κι έπειτα θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα και δεν θα θέλετε ιδιαίτερες κοινωνικότητες με τους άλλους.

Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

28/08/2023 – 03/09/2023

Οι τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού φέρνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό και τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα, μια Υπερπανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στις 31/08.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά στον απόηχο της επιρροής αυτού του φεγγαριού, ενώ η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της αυτή την εβδομάδα και από τη Δευτέρα 04/09 θα επιστρέψει στην ορθή της πορεία. Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στις 29/08 στο ζώδιο του Ταύρου.

Για τους επόμενους μήνες και μέχρι σχεδόν το τέλος του Ιανουαρίου 2024 ο πλανήτης του απροσδόκητου, των ξαφνικών αλλαγών και των ευφυών εμπνεύσεων θα βρίσκεται σε μια κατάσταση πιο αδύναμη, που μπορεί να καθυστερεί την πρόοδο μας αλλά θα μας δώσει την ευκαιρία να ξαναδούμε τις προτεραιότητες μας σε θέματα που αφορούν τις αξίες μας. Ο Ουρανός προχώρησε στο ζώδιο του Ταύρου το 2018 και θα παραμείνει μέχρι το 2026. Η τελευταία φορά που ο Ουρανός βρισκόταν σε αυτό το γήινο ζώδιο ήταν από το 1935 μέχρι το 1942, την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, της ανόδου του φασισμού, των δικτατόρων, της οικονομικής ένδειας, της αλλαγής συνόρων, των μετακινήσεων πληθυσμών από τη μια περιοχή στην άλλη, των οικολογικών καταστροφών.

Μια ματιά στα γεγονότα των τελευταίων χρόνων στον πλανήτη απηχεί με διαφορετικό τρόπο μεν αλλά με παρόμοιες συνέπειες την πορεία αυτή. Το σίγουρο είναι πως όπως και τότε, έτσι και τώρα μετά το τέλος της πορείας του Ουρανού στον Ταύρο τίποτε δεν θα είναι το ίδιο. Άραγε θα μπορούσαμε εμείς οι άνθρωποι να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας επιδιώξεις και να ενδιαφερθούμε για το συλλογικό καλό και το καλό του πλανήτη; Μένει να απαντηθεί στα επόμενα χρόνια.

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/08 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δημιουργεί πιο έντονη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αρκετό άγχος ίσως στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, που μπορεί να εκφράζουν πιο έντονα τα συναισθήματα τους. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το ζώδιο της φαντασίας. Ίσως κάποια ιδέα μας όσο ουτοπική κι αν φαίνεται με την πρώτη, με την επιρροή αυτού του φεγγαριού που η στενότερη όψη του είναι η σύνοδος με τον Κρόνο να μπορεί να υλοποιηθεί.

Από την άλλη με αυτό το φεγγάρι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε όρια στις σχέσεις μας και να γίνουμε λίγο πιο ρεαλιστές. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία της κι από τη Δευτέρα 04/09 θα κινείται σε ορθή πορεία παραμένοντας φυσικά στο ζώδιο του Λέοντα. Σταδιακά θα αποκτήσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις μας ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές και θα λαμβάνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση στην καθημερινότητα μας.