oli-i-tychi-pano-toys-poia-4-zodia-tha-doyn-lefta-amp-038-epaggelmatikes-eykairies-me-ti-nea-selini-symfona-me-tin-asi-mpilioy-178832
13:08

Όλη η τύχη πάνω τους: Ποια 4 Ζώδια θα δουν λεφτά & επαγγελματικές ευκαιρίες με τη Νέα Σελήνη, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

13:08
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 17 Αυγούστου από την Άση Μπήλιου. 

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ξημερώματα της Πέμπτης η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο, κάνοντας μας πιο αναλυτικούς στον τρόπο που σκεφτόμαστε και κάποιες στιγμές ίσως και πιο επικριτικούς. Είναι όμως μια παραγωγική Σελήνη σε θέματα εργασίας και θετική για θέματα που αφορούν ελέγχους υγείας.

Advertisement

Κοντά στο μεσημέρι η Σελήνη θα σχηματίσει τη μοναδική της όψη, μια αντίθεση με τον Κρόνο. Η όψη αυτή μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» και τις προτεραιότητές μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας υπενθυμίζει από την ώρα που θα ξυπνήσετε τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Είναι μια Σελήνη που σας παρέχει την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε θέματα δουλειάς αρκεί να ξέρετε πως θα διαχειριστείτε το χρόνο και τη διάθεσή σας. Ίσως τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο και να νιώθετε ότι δεν παίρνετε όσα θέλετε. Αφήστε το χρόνο να δείξει ποιος πρέπει να μείνει στο πλευρό σας.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πέμπτη είναι μια κάπως πιο συναισθηματική και κουραστική μέρα και πιθανώς να μην έχετε όρεξη να κάνετε όσα πρέπει. Μπορεί η διάθεση σας να είναι λίγο πεσμένη ή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας, γιατί κάτι σας περιορίζει. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν σήμερα ζητήματα πρακτικά σχετικά με ένα ακίνητο ή την οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη σας βρίσκει σε μια νοσταλγική διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ακόμη αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο από νωρίς το πρωί δίνει μια πρακτική διάσταση στη μέρα και σας ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Μολονότι η όρεξη σας για έξοδα φαίνεται ότι δεν ανακόπτεται εύκολα τουλάχιστον ας τα κάνετε λίγο πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας θέλει πρωταγωνιστές της μέρας με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο αλλά και με κέρδος. Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να προσπαθεί να σας μεταδώσει τη δική του αρνητική στάση. Μην το επιτρέψετε. Αφήστε πίσω σας ό,τι και όποιον δεν αλλάζει.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες. Από την άλλη πλευρά καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να συνειδητοποιείτε πόσο πολύ έχετε αλλάξει εσείς οι ίδιοι, πόσο διαφορετικά βλέπετε τα πράγματα πια, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είναι μέρος της εξέλιξης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πέμπτη φέρνει ένα κύμα εξωστρέφειας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι με τη Σελήνη στον Παρθένο θα αναζητάτε φίλους για να κανονίσετε μαζί τους κάποια έξοδο. Πέραν τούτου η σημερινή μέρα είναι θετική αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση της δουλειάς ή των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη. Απλά να είστε ειλικρινείς με αυτό που κάνετε ή χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πέμπτη έρχεται με πολύ πρακτικό προσανατολισμό καθώς η Σελήνη από την Παρθένο και τον τομέα της καριέρας συνδέεται με τον Κρόνο σε όψη αντίθεσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας ή και θέματα του σπιτιού. Προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας σήμερα. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε ίσως είναι καλύτερα να μην πείτε τίποτε.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει την Πέμπτη μια μέρα κατάλληλη για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ψάξετε για νέες εικόνες. Η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και να μην δεσμευτείτε με πολλές ευθύνες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι αν εργάζεστε πρέπει να αφήσετε ακάλυπτες τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο, σας βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας σας. Μπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων. Η Αφροδίτη σε κόντρα προς το ζώδιο σας και ανάδρομη, αποτελεί μια σειρήνα που σας ωθεί να ξοδέψετε. Αλλά ίσως δεν πρέπει να παρασυρθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη έχει πάρει θέση απέναντι σας στην Παρθένο και σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς. Μολονότι η όψη της μπορεί να σας βρίσκει σε μια διάθεση να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας είναι κρίμα να χάσετε μια ευκαιρία για μια έξοδο. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει» αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε.