to-megalytero-elattoma-toy-kathe-zodioy-ta-adynata-simeia-antron-kai-gynaikon-vasi-zodioy-207356
18:25

Το μεγαλύτερο ελάττωμα του κάθε ζωδίου: Τα αδύνατα σημεία άντρων και γυναικών, βάση ζωδίου

18:25
Νίκη Μουλά

Το μεγαλύτερο ελάττωμα που έχει κάθε ζώδιο, εξαρτάται από τη θέση του στον ζωδιακό κύκλο και το πρώτο βήμα που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί, είναι να αναγνωριστεί.

Κριός: Αλαζονεία

Advertisement

Το μεγαλύτερο ελάττωμα του Κριού είναι η αλαζονεία. Ναι, δεν το βάζετε εύκολα κάτω, αλλά όταν δεν γίνεται το δικό σας μπορείτε να το φτάσετε στα άκρα. Κι αυτό αφορά και τα πράγματα που θέλετε και τις απόψεις σας, που θεωρείτε ότι εκφράζουν την απόλυτη αλήθεια.

Advertisement

Ταύρος: Πείσμα

Advertisement

Το πείσμα μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες αλλά στην περίπτωσή σας, αγαπητοί Ταύροι, μπορεί να σας κάνει το πιο ενοχλητικό άτομο στο δωμάτιο, γιατί μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας συμπεριφέρεστε πραγματικά σαν Ταύροι μέσα σε υαλοπωλείο.

Δίδυμος: Αναποφασιστικότητα

Advertisement

Μέχρι να αποφασίσετε τελικά τι θέλετε, είστε ικανοί να σκάσετε γάιδαρο. Για την ακρίβεια, δεν παίρνετε ποτέ οριστικές αποφάσεις, εκτός αν καταλάβετε ότι, απλά, δεν σας παίρνει να το καθυστερήσετε άλλο. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που μπορεί να νικήσει την αναποφασιστικότητά σας είναι τα δικά σας συμφέροντα και όχι ο φόβος σας μήπως εξαντλήσετε την υπομονή των άλλων.

Καρκίνος: Έλλειψη ειλικρίνειας

Έχετε τα ψέματα στο τσεπάκι. Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι. Μην προσπαθείτε λοιπόν να μας πείσετε ότι είστε ένα πλάσμα που έχει μόνο καλοσύνη μέσα του, γιατί κινδυνεύετε, για ακόμα μία φορά, να εκτεθείτε.

Advertisement

Λέων: Επιδειξιομανία

Όχι μόνο φροντίζετε να μαθαίνει όλος ο κόσμος για τις επιτυχίες σας, αλλά είστε ικανοί και να τις επινοήσετε για να κερδίσετε την προσοχή και τον θαυμασμό του. Αλλά το γεγονός ότι ενδιαφέρεστε για την τέχνη ή τα οικονομικά δεν σας κάνει, αυτομάτως, καλλιτέχνες ή αντίστοιχα οικονομολόγους.

Παρθένος: Τάση να επικρίνει τους πάντες

Νομίζετε ότι έχετε μια θέση στο ανώτατο δικαστήριο, γιατί έχετε άποψη για όλα και όλους και δεν διστάζετε να την εκφράσετε, συχνά με τον πιο άκομψο τρόπο. Αλλά το μόνο που καταφέρνετε έτσι δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης αλλά να απομονώνεστε ακόμα και από αγαπημένα πρόσωπα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα ανάλογα με το ζώδιο

Ζυγός: Παθητική επιθετικότητα

Το καταλάβαμε, δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις. Αλλά πίσω από το φαινομενικά φιλειρηνικό πνεύμα σας κρύβεται μια τοξικότητα που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Που μπορεί να μεταμφιεστεί, για παράδειγμα, σε κομπλιμέντο το οποίο κάνει τον άλλο να νιώθει χάλια χωρίς απαραίτητα να αντιλαμβάνεται ακριβώς το γιατί.

Σκορπιός: Υπερβολή

Είστε υπερβολικοί σε όλα σας. Οι πιο σέξι, οι πιο διαστροφικοί, οι πιο εκδικητικοί, οι πιο εγωκεντρικοί και ούτω καθεξής. Τι θα λέγατε έστω και μία μέρα να μην επιβεβαιώσετε τα χειρότερα που λέγονται για εσάς; Μπα, κάτι τέτοιο θα ήταν πέρα από τις δυνάμεις σας.

Τοξότης: Τάση για απομόνωση

Δεν χρειάζεται να επιζητάμε συνεχώς τη συντροφιά των άλλων, ίσα ίσα που κάποιες ώρες μοναχικότητας είναι απόλυτα υγιείς, ωστόσο το κακό με εσάς, Τοξότες, είναι ότι μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι θα ήσασταν πιο ευτυχισμένοι απομονωμένοι σε ένα ερημικό νησί. Απολαμβάνετε τόσο τη μοναξιά σας, που ξεχνάτε πώς να κρατάτε φιλίες και σχέσεις.

Αιγόκερως: Εσωστρέφεια

Το πρόβλημα είναι ότι καταπιέζετε σε τέτοιο βαθμό την έκφραση των συναισθημάτων σας που όταν, τελικά, μια μέρα εκδηλώνονται, μπορεί να είναι σε ακραίο βαθμό – για παράδειγμα, σε μια εκδικητική πράξη που ο άλλος δεν θα ξέρει από πού του ήρθε. Δεν είναι κακό να συζητάτε ό,τι σας ενοχλεί στην ώρα του, απεναντίας το σωστό timing μπορεί να σώσει σχέσεις.

Υδροχόος: Χειριστικότητα

Κάτω από την επιφάνεια της καλοσύνης σας, σχεδιάζετε την καταστροφή των άλλων. Προσποιείστε πως είστε αθώοι και καλοπροαίρετοι, ενώ από μέσα σας αναρωτιέστε πώς θα εκδικηθείτε όσους σάς μπαίνουν στο μάτι. Προσποιείστε, λέτε ψέματα και δεν νιώθετε καθόλου ενοχές γι’ αυτό.

Ιχθύς: Υπερευαισθησία

Η ευαισθησία είναι πλεονέκτημα. Αλλά η δική σας φτάνει σε σημείο να κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται πώς στο καλό καταφέρατε να επιβιώσετε μέχρι σήμερα. Σας κάνει όχι μόνο εξαιρετικά ευάλωτους αλλά και κουραστικούς για όσους σας παρακολουθούν να κλαίγεστε καθημερινά, ακόμα και όταν όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά στη ζωή σας.