zodia-10-ioynioy-poioi-eynooyntai-sta-oikonomika-94518
15:23

Ζώδια 10 Ιουνίου : Ποιοι ευνοούνται στα οικονομικά

15:23
Newsroom

Ζώδια 10 Ιουνίου : Ποιοι ευνοούνται στα οικονομικά. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα και αυτή είναι μια τέλεια μέρα για ψυχαγωγία.

Τυχόν σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, τη φιλία και την αμοιβαία συμπάθεια θα ανθίσουν σήμερα και θα μας δώσουν μια αίσθηση αρμονίας.

Advertisement

Ταξίδια, αποδράσεις και «επικίνδυνες αποστολές» δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Ιδανικά, χαλαρώνουμε με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι μας.

Ζώδια 10 Ιουνίου : Ακολουθούν αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Advertisement

Ξεκίνησε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Γίνε πιο αισιόδοξος και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου.

Advertisement

Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές! Από πλευράς υγείας και εργασίας, θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείς με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εσωτερική ένταση θα σου φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις ως προς τον τρόπο που προσλαμβάνεις πληροφορίες από τρίτους με τη θέση του Δία σε ανάδρομη πορεία.

Advertisement

Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και απόφυγε εντάσεις και λογομαχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα δράσης αλλά και δυσκολιών η σημερινή, καθώς θα νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Συναντάς αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου με το τετράγωνο του Δία να δημιουργεί καθυστερήσεις.

Οικονομικά είσαι εκτεθειμένος και καλά θα κάνεις να αποφύγεις υπερβολές στις δαπάνες σου! Μια καλή διαχείριση των οικονομικών σου θα σε βγάλει από πολλές σκοτούρες.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ό,τι εκκρεμότητες έχεις, καλά θα κάνεις να τις τακτοποιήσεις για να απαλλαγείς από το άγχος. Χάρισε στο σύντροφό σου ρομαντικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα.

Για σένα που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου κάποιο άτομο μπαίνει στη ζωή σου και θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς σου.

Να κάνεις αργά και προσεκτικά βήματα, αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Ξέκοψε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σένα με τη θέση του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία.

Ηρέμησε και εκτίμησε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σου, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις την εύνοια των συνεργατών σου ή κάποιου αγαπημένου προσώπου που θα σε βοηθήσει να στηρίξεις τα σχέδιά σου σε γερές βάσεις με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε ευνοεί.

Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σου! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, η μέρα υπόσχεται νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνώρισες.

Ζώδια 10 Ιουνίου : Οι προβλέψεις της ημέρας και για τα υπόλοιπα

ΖΥΓΟΣ

Καλό είναι να έρθεις σήμερα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να προσπαθήσεις να επιλύσεις ένα παλιό ζήτημα που εκκρεμεί.

Τα άστρα σε βοηθούν να κινηθείς με περισσότερη διπλωματία προς την κατεύθυνση που σε συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή κινήσεις στρατηγικής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σου άνοδος θα σε ικανοποιήσει πολύ σύντομα με το εξάγωνο Σελήνης – Άρη.

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να παραμείνεις προσγειωμένος. Το βραδάκι κάποιο άτομο της οικογένειας έχει ανάγκη από την προσοχή σου, παρόλο που έχεις άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα. Μην δυσανασχετείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις και με ενδιαφέρουσες επαφές με τρίτους με τον Ερμή στον 8ο οίκο σου.

Απρόσμενες προτάσεις θα βρεθούν στο δρόμο σου σήμερα και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μη δίνεις ωστόσο αφορμή για σχόλια…

Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να είσαι υπομονετικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστα γεγονότα αναφορικά με την κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και μια ατμόσφαιρα ευχάριστης αναμονής για θετικές εξελίξεις.

Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία έρχεται στο προσκήνιο από το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά. Να λες λίγα και να ακούς πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη διάθεσή σου θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας με το τετράγωνο του Δία στο ωροσκόπιό σου. Είσαι αρκετά ευμετάβλητη και θα προσαρμοστείς ανάλογα με τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων.

Το βράδυ ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες σε ωθούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης. Νέες ερωτικές γνωριμίες θα φέρει η σημερινή μέρα!

ΙΧΘΕΙΣ

Ρίξε βάρος στις προσπάθειές σου για να προωθήσεις μελλοντικά τα καινούρια σου επαγγελματικά σχέδια με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου.

Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου.

Μην δημιουργείς παρανοήσεις και εκδήλωσε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου.