zodia-18-ioynioy-2019-oi-provlepseis-gia-simera-triti-92601
17:34

Ζώδια 18 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη

17:34
Newsroom

Ζώδια 18 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη . Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Ο Κρόνος σε εξάγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά μας. Έτοιμοι να δώσουμε αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια, με το κλίμα ενδεχομένως να είναι περίεργο γεμάτο λάθη και παρανοήσεις λόγω της θέσης του Ποσειδώνα.

Advertisement

Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι μας καθ’ όλη την ημέρα και τότε θα διαπιστώσουμε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική μας κατάσταση.

Κύριος στόχος μας πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών μας, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο.

Advertisement

Ζώδια : Αναλυτικά οι προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Απρόβλεπτο θα είναι το πρόγραμμά σου σήμερα εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, μιας και μπορεί να βρεθείς για έκτακτους επαγγελματικούς λόγους σε περιοχές που δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ με την Σελήνη στον Αιγόκερω!

Advertisement

Είναι μια εξαιρετική μέρα να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των κοινωνικών σου επαφών, γιατί μέσα από την διαδικασία αυτή θα ανανεωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιθανότητα της επιτυχούς έκβασης μιας καινούριας συμφωνίας και η προσδοκία μεγαλύτερης ρευστότητας σε κάνουν να ξεχνάς τα οικονομικά σου προβλήματα. Να καταφεύγεις σε καταναλωτικές δαπάνες με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 3ο οίκο σου.

Είναι ίδιον του ζωδίου σου να καταναλώνεις πριν ακόμη εισπράξεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσεις και να θέσεις υπό έλεγχο την ανεύθυνη αυτή τάση σου.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν και απόφυγε αντιπαραθέσεις που είναι άνευ ουσίας. Η διπλωματική διέξοδος είναι προτιμότερη.

Ίσως να υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού σήμερα, κάτι που θα σου ανατρέψει τα σχέδια της μέρας! Το βράδυ όμως υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για χαλάρωση με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου.

Ζώδια : Αλλαγές με τη Σελήνη στον Αιγόκερω

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα χαρούμενο πρωινό θα το διαδεχτεί ένα προβληματισμένο απόγευμα! Πηγή της ανησυχίας σου είναι τα οικονομικά σου και πιο συγκεκριμένα οι δαπάνες σου.

Μην θέτεις σε κίνδυνο την οικονομική σου επιβίωση, ακόμη και την αγάπη και υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων χωρίς λόγο. Πριν κάνετε οτιδήποτε συμβουλεύσου κάποιους ειδικούς.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου και εστίασε την προσοχή σου σε ό,τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να είναι η οικογένεια, η περιουσία, η καριέρα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σου επιβάλει την πειθαρχία.

Εάν κάτι το θέλεις πολύ, δεν θα πρέπει να αμφιβάλεις στιγμή ότι θα πρέπει να το κάνεις, άσχετα από το τι αντιδράσεις θα εισπράξεις από τους γύρω σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω, ξεκίνησε όμως πρώτα από τον εαυτό σου!

Άλλαξε την εμφάνισή σου, τις διατροφικές σου συνήθειες ή το ντύσιμό σου για να περάσεις στα επόμενα στάδια μετά.

Αξιοποίησε το προσωπικό σου ταλέντο ή χάρισμα και θα μπορέσεις να κάνεις ένα καινούριο βήμα στο τομέα της καριέρας σου ή να βρεις μια καινούρια συμπληρωματική απασχόληση.

Ζώδια : Η αναλυτική πρόβλεψη και για τα υπόλοιπα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Με νέους φίλους στο πλευρό σου ή μέλος μιας νέας ευρύτερης ομάδας, μπορείς να χαμογελάς ευτυχισμένη. Η προσωπικότητά σου λάμπει και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για σένα.

Μια νέα απασχόληση ή ένας καινούριος χώρος απασχόλησης μπορεί να διαφανεί σήμερα με την θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Εάν πρόκειται για νέα απασχόληση, θα έχει σχέση πιθανότατα με ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πάρα πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά θα πρέπει και συ να κινηθείς.

Μην περιμένεις μαγικές λύσεις ούτε το μάννα εξ ουρανού… Οι έριδές σου με κάποια πρόσωπα δεν ενδιαφέρουν την ομήγυρή σου! Επικέντρωσε το ενδιαφέρον και την προσπάθειά σου σε πρακτικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείς με ευκολία να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες ή στο νέο περιβάλλον δουλειάς με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σου.

Και αν ακόμη χρειάζεται να διανύεις μεγάλες αποστάσεις, εστίασε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

Η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σένα και δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τον εαυτό σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα. Ώστε να κερδίσεις την αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο.

Ζώδια : Προβλήματα οικονομικής φύσης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλληλεπίδραση τω ανθρώπων που σε περιβάλλουν θα δρομολογήσουν αλλαγές, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο προσωπικό σου περιβάλλον. Που θα είναι προς όφελός σου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου.

Ίσως να δεχτείς μια πρόταση για μια θέση κύρους σήμερα, την οποία δεν θα πρέπει να αρνηθείς, ούτε όμως και να αποδεχτείς χωρίς να προβληματιστείς για τα κρυφά κίνητρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικής φύσης θα είναι τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα! Το εισόδημα σου δεν είναι όσο τονωμένο υπολόγιζες και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται γεωμετρικά!

Το ενδιαφέρον σου για το εξωτερικό αυξάνεται και ίσως να σκέφτεσαι να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Ενδεχομένως να ερευνάς την πιθανότητα επαγγελματικών επαφών ή ακόμη και να αναζητάς κάποιο ακίνητο για επένδυση.

ΙΧΘΕΙΣ

Θέλεις να κάνεις αλλαγές και αναπροσαρμογές στην προσωπική σου ζωή και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις.

Στον χώρο της δουλειάς ίσως να πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια της μέρας και να χειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία με την θέση του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου.

Γιατί δεν προσπαθείς να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου φέρνοντας έτσι ένα νέο αέρα στην ζωή σου; Μια έξοδος βραδινή θα σε φέρει μια νέα γνωριμία και μια καινούργια φιλία.