zodia-oi-astrologikes-provlepseis-gia-simera-pempti-26-aygoystoy-41830
00:30

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου

00:30
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Ζώδια: Πώς θα είναι η Πέμπτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου

Κριός

Οι σημερινές μετακινήσεις είναι εξαιρετικές για να καταλήξεις σε πρακτικές λύσεις. Με τον Χείρωνα στο δικό σου ζώδιο απέναντι από την Αφροδίτη μπορεί να αισθανθείς λίγο ευάλωτη και πολύ ανοιχτή. Με τον Πλούτωνα σε τρίγωνο με τον Ερμή αποκτάς περισσότερη αποφασιστικότητα στο να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις προβλήματα στα εργασιακά και να συμπληρώσεις τα κομμάτια του παζλ που σου λείπουν.  Η συναισθηματική σου ζωή έχει και τις ευχάριστες πτυχές της.

Advertisement

Ταύρος

Ορισμένες αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητες σήμερα, καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν ή ανησυχείς για αυτό που νιώθεις ότι δεν παίρνεις από τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Νιώθεις ότι πρέπει να προβείς σε αλλαγές στα εργασιακά κυρίως σε υποθέσεις ή επενδύσεις που δεν αποδίδουν. Δείξε περισσότερη κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου και τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ακόμα φαίνεται να σε κρατά προσκολλημένη στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις σήμερα τα πράγματα προσωπικά με την Αφροδίτη απέναντι από τον Χείρωνα. Δώσε προσοχή στα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια τώρα, αλλά σκέψου πως οι ανασφάλειες μπορούν να μεγεθύνουν προβληματικές περιοχές. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα βελτιώνοντας τα κίνητρά σου και ενισχύοντας την ικανότητά σου να εστιάζεις. Νέες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή είναι ελπιδοφόρες.

Advertisement

Καρκίνος

Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους σήμερα.  Μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το πού κατευθύνεσαι στα εργασιακά, όμως για αυτό ευθύνονται οι προσωπικοί σου προβληματισμοί. Είναι όμως πιθανό να βλέπεις πράγματα που δεν ήσουν έτοιμη να δεις στο παρελθόν κι αυτό τελικά να λειτουργήσει υπέρ σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Advertisement

Λέων

Μπορεί να υπάρχει περισσότερη ευαισθησία στις αλληλεπιδράσεις σήμερα με την Αφροδίτη απέναντι από τον Χείρωνα κατά μήκος του άξονα της επικοινωνίας σου. Πρόσεξε μην κάνεις ή πεις πράγματα που δεν σε αντιπροσωπεύουν, που  δεν πιστεύεις και δεν αισθάνεσαι. Οικονομικά και επαγγελματικά επιχειρήματα μπορούν να ευδοκιμήσουν καθώς μπορείς ευκολότερα να φτάσεις στο επίκεντρο του προβλήματος.  Μπορείς να εντοπίσεις τις ανασφάλειες του αγαπημένου σου και να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου.

Παρθένος

Μπορεί σήμερα να νιώσεις ανήσυχη ή κάποια ένταση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τους πόρους σου. Ίσως να χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό ή ιδιοκτησιακό θέμα για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Ο Πλούτωνας υποστηρίζει τον κυβερνήτη σου Ερμή, τοποθετώντας σε, σε πλεονεκτική θέση σε θέματα που αφορούν στην υγεία, τα δημιουργικά έργα, το ρομαντισμό ή τα παιδιά.  Οι ώρες που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Εσύ που είσαι μόνη, είναι αρκετά διασκεδαστικό το φλερτ.

Ζυγός

Μπορεί σήμερα να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να αντιδρά με τον Χείρωνα. Νέες πληροφορίες στα εργασιακά μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τα σχέδιά σου έστω και μακροπρόθεσμα. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορούν να φέρουν συναρπαστικά αποτελέσματα. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς απαντήσεις που αφορούν στο παρελθόν και είναι πραγματικά δύσκολο να τις βρεις.

Advertisement

Σκορπιός

Μια αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα σήμερα υποδηλώνει ότι μπορεί να ανησυχείς για τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η πάλη σου επίσης με τις ανασφάλειες σου είναι έντονη, ωστόσο είναι μια καλή άσκηση για να τις αντιμετωπίσεις. Είσαι σε ιδανική θέση για να πείσεις στα εργασιακά και να αποκτήσεις συμμάχους. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με τον αγαπημένο σου τόσο πιο γερές βάσεις χτίζεις για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεωρείς τις ανάγκες σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξει σήμερα μια έλλειψη σαφήνειας και ως εκ τούτου είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις γρήγορες αποφάσεις κυρίως σε μια σχέση. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα εργασιακά κι αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την εξέλιξη της καριέρας σου. Μπορείς να περάσεις τα μηνύματα σου στον αγαπημένο σου και να βελτιώσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

Αιγόκερος

Αποφασίζεις σήμερα να μάθεις ό,τι μπορείς από τις αλληλεπιδράσεις αντί να ασχολείσαι με προβληματικές περιοχές. Τα γεγονότα επίσης που συμβαίνουν τώρα μπορούν κάλλιστα να ανοίξουν παλιές πληγές και να φέρουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες. Δείξε κατανόηση στους όποιους προβληματισμούς του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνθήκες ευνοούν την προσέγγιση του παρελθόντος αν αυτό είναι το ζητούμενό σου.

Υδροχόος

Θα μπορούσες σήμερα να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής σε μια σχέση και τα σημερινά γεγονότα να επαναφέρουν παλιά προβλήματα ή πληγές. Ωστόσο μια όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βοηθά να δεις την αξία των αλλαγών και των βελτιώσεων. Το επίκεντρο σου στα εργασιακά θα πρέπει να είναι η στρατηγική και τα σχέδια δράσης και όχι οι γρήγοροι ελιγμοί. Οι συνομιλίες και οι συνδέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη συναισθηματική σου ζωή.

Advertisement

Ιχθείς

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα δύσκολο θέμα σήμερα και μπορεί να αισθανθείς καλά ή να αφήσεις κάτι πίσω σου. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα φέρνει τις προβληματικές περιοχές στην επιφάνεια και πιθανά να αρχίσεις την επιδιόρθωση ή τη θεραπεία. Η παραγωγικότητα σου στα εργασιακά εντυπωσιάζει. Οι φίλοι σε κάθε περίπτωση λειτουργούν βοηθητικά για τη συναισθηματική σου ζωή.