Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Μαριέττα Γιαννάκου: Στη δημοσιότητα η τελευταία της φώτο, λίγο πριν το φρικτό ατύχημα που της στέρησε την ζωή

17:12
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Το τελευταίο αντίο στη Μαριέττα Γιαννάκου είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α΄ Νεκροταφείο συγγενείς, φίλοι αλλά και πολιτικοί της συνοδοιπόροι που θέλησαν να παρευρεθούν στην κηδεία της.

Η Μαριέττα Γιαννάκου έφυγε από τη ζωή από ανακοπή στις 27 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 71 ετών, μετά από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της.

Advertisement

Από τις 30 Ιανουαρίου νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, ύστερα από πτώση που είχε με αμαξίδιο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αιμάτωμα.

Advertisement

Μαριέττα Γιαννάκου: Οι τελευταίες οικογενειακές στιγμές λίγο πριν από το μοιραίο ατύχημα

Η τελευταία φωτογραφία της Μαριέττας Γιαννάκου τραβήχτηκε στο σπίτι της στις 9 Ιανουαρίου του 2022, λίγες ώρες πριν πάθει το φρικτό ατύχημα που της στέρησε τη ζωή.

Advertisement

Στη λεζάντα της έγραφε «Το τέλος μιας υπέροχης βραδιάς» και έμελλε να είναι το τελευταίο αναμνηστικό της πριν την πτώση με το αμαξίδιο, που επέφερε και το μοιραίο αιμάτωμα.

Την επομένη μέρα της φωτογραφίας, στις 10 Ιανουαρίου, η βουλευτής εισήχθη στο ΓΝΑ, μετά το ατύχημά της, έπεσε σε κώμα και δεν ξύπνησε ποτέ.

Το προηγούμενο βράδυ είχε τραπέζι στον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Κουτσίκο, στο σπίτι της στην πλατεία Θυμαράκια, στα Κάτω Πατήσια. Μαζί με την κόρη της Ζωή είχαν ετοιμάσει δείπνο και πέρασαν όμορφες οικογενειακές στιγμές, με τον Παναγιώτη Κουτσίκο να ανεβάζει τη φωτογραφία της Μαριέττας και να χαρακτηρίζει τη βραδιά «υπέροχη».

Advertisement

Η βουλευτής και ο κ. Κουτσίκος, παρά τον χωρισμό τους, παρέμεναν οικογένεια και ήταν πολύ δεμένοι. Ό,τι έκαναν το έκαναν μαζί και για χάρη της κόρης τους, Ζωής.

Τον Δεκέμβριο γιόρτασαν τα γενέθλιά της με παρέα στο Ψυχικό, ενώ ακόμη και την Πρωτοχρονιά του 2022, που έμελλε να είναι η τελευταία της, την πέρασαν μαζί. Άλλωστε, οι δυο τους έζησαν μια δεκαπενταετία παντρεμένοι.

«Όχι, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω», έλεγε η Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας μετά τις δεκάδες περιπέτειες υγείας που είχε, πριν από το τέλος.

Advertisement
TAGS:
Advertisement