Enimerotiko.gr
Lifestyle

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η γνωριμία με τον Αλβέρτο του Μονακό που της άλλαξε τη ζωή και η οικογένεια

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Αλβέρτος του Μονακό

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show“ . Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως γνώρισε τον Αλβέρτο του Μονακό, τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος συμμετέχει στο Survivor.

Πως ο Αλβέρτος του Μονακό άλλαξε τη ζωή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Αρχικά, για τον Αλβέρτο του Μονακό υπογράμμισε “Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στον Αλβέρτο του Μονακό. Του χρωστάω πολλά. Τότε τον έψαχναν όλοι και εγώ είχα μια πληροφορία ότι αυτός είναι στη Χαλκιδική. Πηγαίνω, λοιπόν, εκεί και βρίσκω μια κοπέλα που μου φάνηκε ότι είναι από την ομάδα του. Της εξήγησα ότι αν κατέβει για πέντε λεπτά να μου μιλήσει θα μου αλλάξει τη ζωή… Και του το είπε Γρηγόρη και κατέβηκε και μου άλλαξε τη ζωή. Μετά από αυτό όντως με φώναξαν στα περιοδικά του Κωστόπουλου και ήρθα στην Αθήνα”.

Το ατύχημα στην πρώτη συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επαγγελματική της σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το τέλος της συνεργασίας τους, επισημαίνοντας “πρώτη μου συνάντηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου του 1996. Πάντα το Σεπτέμβριο, αρχές Σεπτέμβρη κάναμε ένα meeting όλη η εταιρεία. Μας φώναξε όλους στο γραφείο του και άνοιγε κάτι σαμπάνιες, γιατί ο Πέτρος δεν ήταν ποτέ του λίγου, ήθελε και τη Moet. Είχε κάτι βιβλία, coffee table books πανάκριβα που τα κουβαλάει από τη Νέα Υόρκη, χρόνια τα μαζεύει, και όπως κάθομαι σε ένα καλοριφέρ, ξαφνικά ρίχνω μια σαμπάνια επάνω στα βιβλία του. Και λέω «πρώτη μέρα στην Αθήνα, δεύτερη θα την ξημερώσω;» Εκείνος απλά με κοίταξε και… δεν. Αλλά πραγματικά πίστευα ότι δεύτερη μέρα δε θα ξημερώσει στην Αθήνα. Τελικά, έφτασα μέχρι διευθύντρια του Down Town τότε, τώρα είμαι εκδότρια. Το περιοδικό τότε ήταν μία εποχή που όχι απλά πουλούσε, αλλά διαμόρφωνε πράγματα”.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου νιώθει ότι χρωστάει στον Πέτρο Κωστόπουλο

Εγώ του χρωστάω του Πέτρου. Ο Πέτρος κατάλαβε και ποια είμαι και τι μπορώ να κάνω και τι μπορώ να προσφέρω, μου ‘χει κάνει μόνο καλό. Εμείς με το Θανάση δε ζήσαμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας, φύγαμε ένα χρόνο πριν γίνουν όλα αυτά. Δε φύγαμε ωραία, αν με ρωτάς, γιατί συμβαίνουν αυτά, είναι σαν ένας χωρισμός… Ήταν επαγγελματικός χωρισμός αλλά ήταν και περισσότερο από αυτό, ήταν και συναισθηματικός χωρισμός. Δε το ζήσαμε, δεν έχω ζήσει τα άσχημα του Πέτρου, έχω ζήσει μόνο τα όμορφα, οπότε έχω να σου πω μόνο καλά πράγματα. Είναι συγγενής για μένα. Εμείς ένα κομμάτι της IMAKO το κουβαλάμε, έχουμε πάρα πολλούς συνεργάτες που είμαστε φίλοι από τότε”.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφερόμενος στον Πέτρο Κωστόπουλο, τόνισε “θα σου πω την αλήθεια και δίκαιος υπήρξε αλλά κι άδικος μερικές φορές. Και το μέτρο έχασε κάποιες φορές κι υπήρξε κι αξιοπρεπής. Δεν είχα την σχέση που είχε η Νάνσυ. Τον συμπαθούσα πολύ αλλά έβαζα κι ένα όριο στην δουλειά. Συμβαίνουν αυτά αλλά δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτό, ότι μια μέρα μπορεί να συμβεί. Έπεσε πολύ στο μηδέν. Αλλά έχω καλές αναμνήσεις, ήταν δίκαιος κι αξιοπρεπής, έχανε βέβαια και το δίκιο του”.

Στο μεταξύ, για τη στάση της κόρης της, Σοφίας, με τη συμμετοχή του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor, μίλησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: “Η Σοφούλα κοιμήθηκε μερικές φορές στο πάτωμα και έφαγε και καρύδα για τη συμπαράσταση. Εκείνη κάνει προσευχή και εύχεται να γυρίσει πίσω ο αδερφός της, Παύλος. Εμείς της λέμε να μην το εύχεται γιατί ο Παύλος θέλει να μείνει εκεί. Αν μας πούνε να πάμε στον Άγιο Δομίνικο θα πάμε οικογενειακώς. Θέλω να δω πού πατάει το παιδί. Τον Παύλο τον γνώρισα όταν ήταν 11 ετών”.

Τέλος, έκανε αναφορά και στη γνωριμία της με τον Νάσο Γαλακτερό, σημειώνοντας “με τον Νάσο γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο, όταν τον πήρα για μια συνέντευξη για το περιοδικό. Καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται σε αυτό το τηλεφώνημα, γιατί ασυναίσθητα άρχισα να φτιάχνω τα μαλλιά. Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω, ειδικά για τον Παύλο αυτή την περίοδο”.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News